Instagram/nastjastasia

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Byť single v dnešnej dobe môže byť náročné. Všade okolo vidíš zamilované páry, leto ponúka horúce flirty a krátkodobé lásky, ktoré môžu niekedy prerásť do vzťahu.

Ako byť šťastnou (nezadanou) aj v lete? Zameraj sa na tieto činnosti. Vďaka nim zabudneš na to, že nemáš priateľa alebo manžela.

Opatruj deti

Pokiaľ máš k deťom pozitívny vzťah, venuj sa im. Opatrovateľky detí nikdy nemajú núdzu o prácu. Určite sa nájdu nejaké mamičky v každom meste, či dedine, ktoré takúto pomoc uvítajú. Stačí sa len opýtať, pre začiatok to môžeš skúsiť u známych a neskôr zvyšovať dosah.

Staraj sa o zvieratá v útulkoch

Ako si si iste všimla, o zvieratká bude konečne lepšie postarané. Ak nie si typ ženy, ktorá má rada deti, môžeš to skúsiť so zvieratkami. Útulky sú stále plné a pracovníci určite prijmú každú pomocnú ruku. Uvidíš, keď tam stráviš pár hodín, nebudeš chcieť ísť domov.

Rob nákupy starším ľuďom

Taktiež aktivita, ktorou niekomu pomôžeš a zlepšíš mu deň. Na dedinách možno táto činnosť nie je taká rozšírená, no v meste sa s ňou určite stretneš. Ak máš dobré vzťahy so susedmi, nebude na škodu, ak im niekedy urobíš nákup. Pamätaj, že všetko dobré čo vykonáš, sa ti niekedy vráti.

Zriaď si vlastnú záhradku

Ak ti neučarovali deti, ani zvieratká, stav to na kvety. Zriaď si svoju vlastnú záhradku – na balkóne, na terase, na chate, alebo aj pri dome (ak máš tú možnosť). Vysaď si tam kvety od výmyslu sveta, taktiež sa môžeš pustiť do bobuľového ovocia, či zeleniny a hobby je na svete. Uvidíš, nič ťa nepoteší viac, než to, keď sa ti podarí niečo vlastnoručne vypestovať.

Začni zaujímavý letný kurz

V dnešnej dobe si môžeš naozaj vyberať z množstva kurzov. Pečenie, maľovanie, jazyky, varenie, plávanie, tancovanie, líčenie, či napríklad kurz jogy alebo v oblasti počítačov. Ver nám, už nikdy nebudeš mať toľko času na kurzy a učenie sa niečo nového, než teraz, keď si single. Využi to.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieLife