Instagram/fivefeetapart.fp, Instagram/cafesocietyfilm

Priznaj sa, väčšinou pozeráš romantické filmy sama, pretože tvojho priateľa nezaujímajú. Nechápe, čo môžeš vidieť na tom, že dvaja ľudia sa celý film snažia dať dokopy a nakoniec im to (ako vždy) vyjde.

Keď túto situáciu dôverne poznáš, „prinúť“ ho pozrieť si tieto filmy. Zaručene rozplačú aj jeho a ihneď zmení názor.

Five Feet Apart

Srdcervúci romantický film, na konci ktorého nezostane žiadne oko suché. Nehovoriac o tom, že dej príbehu je inšpirovaný skutočnými udalosťami. Mladá Stella spozná Willa a okamžite sa medzi nimi vytvorí puto. Ibaže ich láska sa nezaobíde bez komplikácii. Obaja hrdinovia trpia rovnakou chorobou a väčšinu svojho času musia prežiť v nemocnici. Keď si zvedavá, ako film dopadne, bež si ho pozrieť.

Zápisník jednej lásky

Kto nepozná túto klasiku, mal by sa hanbiť. Film, ktorý s tebou musí partner vidieť počas vzťahu minimálne raz. Starší muž predčíta chorej žene v sanatóriu zamilovaný príbeh lásky. Ich lásky. Vo filme sa prelína minulosť so súčasnosťou a môžeme ti zaručiť, že budete plakať ešte skôr, než sa film skončí.

Polnočná láska

Láska z nás robí odvážnych ľudí, ktorí sa ničoho neboja. Katie, hlavná hrdinka filmu, trpí citlivosťou na denné svetlo a už aj ten najmenší lúč by ju mohol zabiť. Keď však spozná Charlieho a osudovo sa zamiluje, je ochotná zomrieť len kvôli tomu, aby sa s ním mohla raz pozrieť na východ slnka. Film, ktorý tvojho priateľa zaručene dojme.

Cafe Society

Film o tom, že aj láska môže mať horkú príchuť. Mladý Bobby opustí svoju rodinu, pretože s nimi nezdieľa rovnaké názory. Začne pracovať pre svojho strýka a otvoria sa mu dvere do nového sveta. Tam spozná šarmantnú a okúzľujúcu Vonnie, s ktorou pocíti iskru. Avšak, niekedy má život divný zmysel pre humor a neskončíme s tými ľuďmi, ktorých milujeme. Bobby tak prežije celý život s nesprávnou osobou, len preto, pretože jeho milovaná Vonnie už vzťah má a nechce ho rozbiť.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieLife