Instagram/celinaela

Existuje mnoho článkov o tom, ako by sa ženy mali správať, čo mužom na ženách prekáža a napríklad aj to, ako by mali chodiť ženy oblečené, aby muža zbalili. Dnes sa na to pozrieme z opačného pohľadu a prezradíme ti 5 vecí, ktoré muži na ženách milujú.

Nikdy ich však nepovedia otvorene, pretože sa hanbia alebo aj boja.

Keď vie žena vyjadriť svoj názor

Aj keď niektorí muži tvrdia, že nemajú radi, ak im žena oponuje a má iný názor než oni, v skutočnosti po tom prahnú. Príde im veľmi okúzľujúce, že sa vie žena postaviť za to, čo si myslí a aký má názor. Žiaden muž predsa nechce šedú myšku, ktorá len poslušne prikyvuje na všetko, čo sa jej povie a prikáže. Chcú nebojácnu dračicu, ktorá sa za svoje názory aj pobije.

Keď vie pôsobiť príťažlivo aj bez toho, aby mala výstrih

Pokiaľ musí mať žena výstrih na to, aby zaujala mužov, je to naozaj chabé. Pre chlapov je najviac príťažlivé to, keď im vie žena zdvihnúť adrenalín aj bez krátkej sukne a výstrihu. Muži milujú odhalené chrbty, pekne vytvarovaný zadok, sukne po kolená a niektorí by ti povedali, že sú príťažlivé aj maxi šaty s rozparkom.

Keď sa nebojí práce na záhrade a upratovanie jej nie je cudzie

Pokiaľ nejaký muž nájde ženu, ktorá je vhodná, ako sa hovorí „do voza aj do koča“, drží sa jej zubami-nechtami. Muži prahnú po žene, ktorá nie je rozmaznaná a vie pracovať. Nie iba chodiť po kávičkách a manikúre. Taká žena je dobrá možno pár rokov, no pokiaľ chcú chlapi s niekým kvalitný vzťah, potrebujú k sebe ženu, ktorá sa v živote nestratí.

Keď sa žena správa milo a nikoho nesúdi

Nie je nič odpudivejšie, keď je žena arogantná, namyslená, fajčí a používa nadávky. Chlapi potrebujú niekoho, za koho sa nemusia hanbiť a kto sa vie správať v spoločnosti. Milujú, keď vie žena ukázať jemnú a krehkú stránku, pretože to pôsobí nesmierne žensky. Faloš a namyslenosť ešte nikoho neprilákala do dlhodobého vzťahu.

Ak chceš byť príťažlivá, správaj sa milo a ukáž, že máš slušné vychovanie.

Keď sa vie obliekať na svoju váhu

Mať sebavedomie pri väčšej váhe je jedna vec, no vedieť sa vhodne obliecť je vec druhá. Ver nám, muži neriešia kilogramy tak veľmi, ako ženy, skôr ich zaujme vyžarovanie a charizma. Milujú, keď sa vie žena vhodne obliecť a je z nej možné vycítiť spokojnosť. Nezáleží na tom, či má 60 kíl alebo 80.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Dating