Instagram/arianagrande

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Chcela by si vidieť speváčku Arianu Grande a kedykoľvek sa s ňou odfotiť? Ak budeš mať raz cestu do Hollywoodu, určite sa ti to podarí. 27-ročná autorka hitu 7 rings dostala za veľkou mlákou svoju voskovú figurínu. Informovalo o tom priamo múzeum Madame Tussaud na svojom instagramovom profile.

Múzeum voskových figurín Madame Tussaud je veľmi populárne a navštevované. Na svete nájdeš viacero pobočiek, napríklad aj v Prahe, Viedni či Londýne. Svoju popularitu zažíva aj v USA a v Ázii. V holywoodskej pobočke majú najnovší prírastok v podobe figuríny mladučkej a talentovanej speváčky Ariany Grande.

Zvečnenie v podobe voskovej figuríny sa môže považovať určite za úspech, pretože sa to nepodarí každej známej osobnosti. Do múzea sa dostanú len tí najlepší z najlepších a Ariana do tejto skupiny rozhodne patrí.

Nejde však o prvú voskovú figurínu, ktorú speváčka dostala. V roku 2019 sa jej vosková kópia vystavila aj v londýnskom múzeu, no išlo o menší trapas. Figurína sa na skutočnú speváčku veľmi nepodobala. Našťastie, súčasná figurína vyzerá naozaj ako Ariana a ak si niekedy urobíš výlet do Hollywoodu, toto múzeum určite nevynechaj.

 

Zdroj: Instagram/madametussaudsusa

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News