Žena sedí na lúke s jahodou v ruke
instagram/nastjastasia

Byť večne mladá… To chce asi každá žena. Cvičíme, aby sme mali krajšiu postavu, krémujeme sa, aby sme mali dokonalú pleť, kupujeme si trendy outfity a snažíme sa užívať život, kým to ide. No aj keď sa cítiš stále na 17, existujú veci, ktoré sú jasným znakom toho, že si už naozaj dospela. Ak na teba sedia nasledujúce body, je na čase uvedomiť si, že tých 17 nemôžeš mať navždy.

Pri určitých situáciách si si uvedomila, že sa správaš presne tak, ako tvoja mama. A to uvedomenie si, ťa naozaj šokovalo. Bol to prvý náznak toho, že sa meníš na obraz dospelej ženy.

V piatok o polnoci by si už najradšej hlboko spala. Keď si pomyslíš na to, že by sa mala párty ešte len začať, radšej sa jej vyhneš, pretože sa ti tam nechce. Kto má energiu ísť po pracovnom týždni hneď von?

Keď si vyberáš pleťový krém, neberieš prvý ako kedysi. Už hľadáš ten, ktorý je vhodný na tvoj typ pleti, a či dokáže vyhladiť prvé vrásky.

Keď sme pri nakupovaní – viac sa zaujímaš o to, čo majú v akcii v potravinách, nie či sú výpredaje v textile. Nehovoriac o tom, že už premýšľaš nad tým, či tie veci stoja za to.

Slovám, ktoré čítaš na Instagrame (ak ho vôbec máš) či počuješ u tínedžerov na ulici, vôbec nerozumieš. Čo je to, sakra, za jazyk?

Skoro ti oči vypadli, keď si uvidela, že tvoja obľúbená pesnička bola na YouTube nahraná v roku 2009. Áno, to je už pred viac ako 10 rokmi. A nie, netancovala si na ňu v klube minulé leto.

Po pohári vína sa ti chce spať. A s kamoškami v meste si viac ako 3 nedáš, to by si celý víkend musela stráviť v posteli a dostať sa z toho šoku.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Life