instagram.com/half_god__

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Ex-farmár Lukáš Stanislav si vytvoril svoju internetovú šou po farme, kde spovedá svojich kolegov zo súťaže a nešetrí ich zaujímavými otázkami či už z osobného života, ale aj spätným pohľadom na Farmu. Tento raz si pozval do Hovor alebo papaj! aj známeho Aquamana. Ten mu priblížil aj svoju striptérsku kariéru.

Najväčšie svaly, bujné strnisko aj vlasy mu dali prezývku Aquaman. Sám sa však prezentuje ako polovičný Boh. Farmár, ktorého milovali v šou nie len fanúšičky, ale aj kolegyne v súťaži, úprimne odpovedal na záludné otázky Lukáša. Aj napriek tomu, že Henrik má rád jedlo, radšej priznal pikošky zo svojho života, ktorý je pre niektorých viac ako zaujímavý.

Lukášovi prezradil s koľkými svojimi klietkami si užil spoločné radovánky. Otvorene odpovedal: “Na pódiu som mal ponuku, ale nešiel som. A čo sa týka aférok, tak tých je veľa, tých určite áno, ani si na polovicu z nich nepamätám.” A následne dodal: “Všetko to bolo spravené tak, aby to nebolo vidno. Čiže ja, keď robím niečo zlé, tak aby to nebolo vidno. Aby som sa nezahanbil ja, klub, agentúra, ale ani to dievča. Mám toho veľa zažité a veľa som toho porobil. Riešil som aj to, čo som nemal.”

To, že je profesionálnym striptérom neznamená, že takéto chovanie nie je profesionálne. Ako sám povedal môže si robiť čo chce, ale nesmie urobiť hanbu. A aj napriek úprimnosti a otvorenosti, s ktorou ex-farmár rozhovor začal, na niektoré otázky odpovede Lukáš nedostal. Heňo si necháva určité tajomstvá iba pre seba, no aj tak prezradil viac ako dosť.

Zdroj: YouTube/Luky Fuzo Stanislav

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News