instagram/lostitalianos

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Keď pred partnerom začneš hovoriť o budúcnosti alebo vyslovíš spojenie „rodinný život“, môže sa stať, že sa začne potiť a o chvíľu už budeš single. Nuž, niektorí chlapi sa vážneho vzťahu a záväzkov boja ako čert kríža. Nehádžme však všetkých do jedného vreca. Tí, ktorí sa narodili v nasledujúcich 3 znameniach, sú ich presný opak!

Ryby

Muž narodený v tomto znamení je zo všetkých najcitlivejší. Nie je to žiaden barový mačo, práve naopak, láska v jeho živote hrá veľkú rolu. Je to rodinne založený typ, ktorý si váži svojich rodičov a on sám chce byť dobrým otcom.

Vzťah je zmyslom jeho života a pre svojich najbližších spraví všetko, len aby sa cítili milovaní a v bezpečí. Je to ten chlap, ktorý bude na staré kolená sedieť pri krbe a čítať vnúčatám z obľúbenej knihy.

Baran

Aj keď to na prvý pohľad nevyzerá, Baran je mužom, ktorého život v záväzku nevystraší. Svojou povahou je predurčený byť hlavou rodiny. Je to rozhodný vodca, ktorý sedí za vrchom stola a večeria s manželkou a deťmi. No báť sa ho netreba.

Je vášnivý a jeho rodina s ním zažije veľa dobrodružstiev, pretože on nedovolí, aby premrhali spoločný čas. Navyše, záleží mu na hodnotách a slušnom správaní, takže má čo ponúknuť ďalším generáciám.

Kozorožec

Muž narodený v znamení Kozorožca sa vždy tvári múdro a nedostupne, no pre lásku spraví čokoľvek. Vždy bol človekom, ktorý rozmýšľal vyspelejšie, preto sa nebojí spraviť životné rozhodnutia aj v mladom veku. Jeho vlastnosti ako zodpovednosť či empatia z neho robia dobrého otca.

Manželstvo je pre neho posvätný zväzok, preto vernosť myslí vážne. Svoju rodinu zabezpečí materiálne i finančne.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieHoroskopy