instagram.com/justinbieber

Lámač mnohých dievčenských sŕdc kanadský spevák Justin Bieber len nedávno šokoval, ale aj potešil, svojich fanúšikov. Totižto práve na Veľkonočnú nedeľu predstavil mladý spevák svoje nové EP-čko s názvom Freedom. Ako píše zahraničný portál dailymail.co.uk, skladby si získajú mnohé srdcia.

Celým menom Justin Drew Bieber patrí medzi najpredávanejších hudobných umelcov súčasnej hudby. Kedysi známy aj svojimi škandálmi a rebéliou, dnes vzorným manželom pôvabnej Hailey Baldwin. Napriek náročnému obdobiu Covidu-19 Bieber nezaháľal a pre svojich priaznivcov pripravil hneď dva albumy. Prvý s názvom Justice odprezentoval presne dva týždne pred nečakaným EP „Freedom“.

Pozornému oku dozaista neušlo, že jeho najnovšie EP-čko je odlišné od jeho predchádzajúcej tvorby. Totižto Justin do svojich šiestich piesní vložil samého seba. A tak priaznivci atraktívneho speváka môžu nahliadnuť do jeho mysle a srdca. Prostredníctvom gospelových skladieb Justin vysvetľuje, prečo je pre neho viera k Bohu tak dôležitá. Možno práve to stojí za premenou zo „zlého“ chlapca na vzorného manžela s hodnotami.

Dokonca tento žáner obľubuje i americký raper Kanye West a diva Beyoncé, ktorí takisto prostredníctvom tvorby hlásia vieru k Bohu. Zaujímavosťou je, že aj, ako ju mnohí poznáme, Queen Bey v decembri 2013 vydala EP s názvom Freedom. Ktovie, možno aj ona bola (menšou) inšpiráciou pre talentovaného umelca.

Zdroj: dailymail.co.uk

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News