Pexels/Andrea Piacquadio

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Nájsť toho pravého muža, ktorý bude s tebou celý život, môže niekedy trvať roky. Medzitým musíš randiť s mužmi, ktorí ti pomôžu ujasniť si priority.

Tieto rozchody musíš zažiť, aby si našla toho osudového muža.

Rozchod, ktorý budeš iniciovať ty

Pri tomto mužovi ti bude niečo chýbať. Rozchod budeš iniciovať ty, pretože už ďalej nebudeš tolerovať jeho správanie, budeš sa chcieť posunúť, alebo si nájdeš niekoho iného, do koho sa šialene zamiluješ. Prísť prvá s myšlienkou rozchodu môže byť pre partnera šokujúce, tak budeš potrebovať veľkú dávku trpezlivosti a pokoja.

Rozchod, ktorý bude cez sociálne siete

Aj takýto rozchod musíš zažiť. Väčšinou je typický pre pubertálne obdobie, kedy ešte nemáš moc skúseností a jedinou možnosťou, ako môžeš ukončiť nejaký „vzťah“, je správa na sociálnych sieťach. Nemalo by sa to stávať vo vyššom veku – vtedy môžeme hovoriť o zbabelosti.

Rozchod, ktorý bude iniciovať tvoj priateľ

Tento rozchod bude z priateľovej strany, pretože bude niečo chýbať jemu, alebo si nájde iný objekt záujmov. Bohužiaľ, aj tento typ rozchodu patrí k životu, no určite ho prekonáš (keby si ho raz zažila). Ak na priateľovi vidíš časté zmeny nálad, mala by si sa mať na pozore.

Zlý rozchod

Toto je ten typ rozchodu, po ktorom sa všade zablokujete, vymažete sa z priateľov na sociálnych sieťach, vymažeš si jeho telefónne číslo, roztrháš vaše spoločné fotky, najradšej by si si ostrihala vlasy a už ho nikdy nevidela. Avšak, všetko zlé je na niečo dobré. Tento rozchod ti pomôže uvedomiť si, že vo svojom živote nepotrebuješ ľudí zo svojej minulosti.

Dobrý rozchod

Posledný typ rozchodu, ktorý môžeš zažiť, je dobrý rozchod. Nestáva sa často, že by boli dvaja rozídení ľudia kamaráti, no v dobrom sa rozísť môžete. Väčšinou ho zažiješ vtedy, ak si vo veku od 20-25, kedy sa snažíš mať so všetkými dobré vzťahy a chceš mať všetkých v živote.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieDating