instagram/viktorvincze

Moderátori Adela Vinczeová a jej manžel Viktor Vincze sú dôkazom toho, že nie všetky známe tváre, ktoré majú úspešné kariéry, si potrpia na luxuse a živote plnom drahých a zbytočných vecí. Obaja dbajú na životné prostredie a snažia sa robiť osvetu v tejto oblasti.

Viktor je známy tým, že sa na svojom Instagrame venuje enviromentálnym témam a mnohí ľudia si od neho berú príklad, ako triediť, minimalizovať či správne vyhadzovať odpad, ako nepodľahnúť fast-fashion, nekupovať veci, ktoré naozaj nepotrebujeme a mnoho iného, za čo sa nám naša planéta môže poďakovať.

Prínosom sú aj jeho príspevky, ktoré sa týkajú jedla – manželia naozaj dbajú na to, aby sa potraviny nevyhadzovali a všetko spotrebovali. Dokonca sa venujú kompostovaniu. Teda, Viktor je v tomto ten zbehlejší. Svoju manželku teraz poprosil o pomoc a vzniklo z toho veľmi zábavné video!

Išiel som do práce a dal som jej zatiaľ urobiť tutorial pre začiatočníkov. Kedže to (a ani kompost) nikdy nerobila, takto to dopadlo…🤣♻️“ napísal k videu, ktoré pridal. Na ňom sa Adela pokúša prvýkrát urobiť kompostovú zmes a ako správna žena, moderátorka a zabávačka v jednom, nezabudla ani na vtipné komentovanie.

Video má za jeden deň viac ako 100-tisíc pozretí a pobaví naozaj každého!

Vtipná Adela prvýkrát v akcii

Čo na výsledok vraví pán manžel?

Pre veľký úspech postol Viktor aj vystrihnuté scény!

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News