Unsplash/Yeshi Kangrang

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Pre niekoho je Valentín deň ako každý iný, no pre iných je najromantickejším dňom v roku. Páry si navzájom dávajú darčeky a vymýšľajú plány, ako tento deň strávia. To by však mali robiť počas celého roka, nie len v tento jeden deň.

Čo robiť v prípade, že sa s tebou tesne pred Valentínom rozišiel? V prvom rade si z toho nerob ťažkú hlavu len preto, že budem na sviatok všetkých zamilovaných sama. Svet sa nezrúti, povedz si, že je to predsa obyčajný deň. Nedeľa ako každá iná.

Ak si však aj napriek tomu myslíš, že tento deň sa budeš utápať v žiali, máme pre teba tri tipy, ktoré to môžu zmeniť.

Osláv to s priateľmi

Ak to nariadenia dovolia, stretni sa aspoň s najbližšími priateľmi a vymyslite si nejakú zábavu na doma, napríklad filmový alebo seriálový maratón. Ak sa nebudete môcť stretnúť, zavolajte si aspoň cez videochat. Obklop sa ľuďmi, ktorých máš rada a ktorým na tebe záleží. Takto zvládneš všetko.

Buď sama sebe Valentínom

Si smutná z toho, že ti nikto nekúpi bomboniéru v tvare srdca, gýčového plyšáka alebo ružu? Ak ti záleží na takýchto hmotných veciach, jednoducho si to kúp sama. Prípadne si kúp niečo, po čom si už dlhšie túžila, no zatiaľ si si to nekúpila.

Život však nie je len o hmotných darčekoch. Urob si z Valentína skrášľovací deň, dopraj si dlhý horúci kúpeľ, nalakuj si nechty, daj si masku na tvár a užívaj si.

zdroj: Unsplash/Michael McAuliffe

Začni si písať denník

Čoraz častejšie sa hovorí o tom, aké výhody prináša písanie si denníka. Najmä z jedného dôvodu – to, čo ťa trápi a nad čím nedokážeš prestať premýšľať, môžeš jednoducho napísať do zošita. Vďaka tomu sa ti uľaví, nebudú ťa tieto myšlienky zožierať a budeš sa môcť pohnúť ďalej.

Stačí, keď si zapíšeš na začiatok aj pár viet. Uvidíš, že sa budeš cítiť lepšie a z písania denníka sa stane pekný zvyk.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieDating