Unsplash/Nathan Dumlao

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Väčšina z nás túži po rozprávkovej svadbe. Tomu však predchádza jedna dôležitá vec, ktorou sú zásnuby. Ako by si chcela, aby ťa tvoj priateľ požiadal o ruku? Máš v hlave nejakú predstavu alebo na to nemyslíš a čakáš, kedy ťa prekvapí?

Prípadne to už máš za sebou? Ak áno, aké to bolo? Aj keď by sme to na našich chlapov nepovedali, z požiadania o ruku majú veľký stres a väčšina z nich chce, aby bol tento moment pre nás výnimočný. Niekedy im trvá aj niekoľko týždňov, kým pripravia dokonalé zásnuby, s ktorými budú spokojní oni, ale predovšetkým aj my.

Opýtali sme sa niekoľkých ženáčov, ako požiadali o ruku svoju vyvolenú. Budeš prekvapená, akí romantici sa z nich dokázali vykľuť.

„Ja som pre svoju Janku pripravil „honbu za pokladom“. Pripravil som jej rôzne úlohy, ktoré keď splnila, našla obálku s indíciou, kde sa nachádza ďalšie miesto. Takto si prešla miestami, kde sme sa prvý raz stretli, dali si prvú pusu a kam sme chodievali stále na prechádzku. Na poslednom stanovišti som ju čakal ja s kyticou v ruke a pokľakol som pred ňu.“ (Mário, 28)

„Keď je pekne, raz za čas spolu chodíme na piknik. Máme svoje obľúbené miesto, kde je kľud a nikto tam nechodí. Raz som tento piknik pripravil ja, nachystal som jej obľúbené jednohubky, pribalil som fľašu vína a kúpil som aj nejaký dezert. Všetko prebiehalo podľa mojich plánov a keď sme boli pri dezerte, opýtal som sa jej to.“ (Tomáš, 29)

zdroj: Pexels/Vlada Karpovich

„Viem, ako veľmi zbožňuje Eda Sheerena. Keď mal koncert vo Viedni, vstupenky som jej kúpil ako narodeninový darček. Mali sme miesta na sedenie, no počas niektorých skladieb sme aj tak stáli a spievali s ním. Keď začala hrať pieseň „Perfect“, vytiahol som prsteň a kľakol som si pred ňu. Ostala poriadne zaskočená, no súhlasila.“ (Martin, 27)

„Keď chodievame na výlety alebo dovolenky, vždy natáčame veľa videí. Rozhodol som sa zostrihať zábery z poslednej dovolenky, no na koniec som pridal záber, ktorý som natočil ja sám. Kľačal som na ňom a v ruke som držal prsteň. Keď som jej video pustil, vytiahol som prsteň aj naozaj. Bola naozaj dojatá.“ (Igor, 31)

„Obaja sme vášniví turisti. Jedného dňa sme išli na túru na Ďumbier. Keď sme vystúpili na vrchol a pred nami sa naskytol krásny výhľad, vytiahol som prsteň z bundy a opýtal som sa jej, či si ma vezme.“ (Adam, 28)

Tak čo na to povieš? Dokázala by si takejto romantickej žiadosti o ruku odolať? Napíš nám do komentára, ako ťa požiadal o ruku ten tvoj. 🙂

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieDating