Unsplash/Joshua Rawson-Harris

Nie každý je proste extrovertný, humorný a spoločenský. Vo zverokruhu sú aj nudné znamenia, s ktorými napríklad spontánne výlety neprichádzajú do úvahy a ktoré nemajú zmysel pre humor. Takže ak sa snažíš napríklad zbaliť muža narodeného v jednom z týchto znamení zverokruhu, vtípkami ho teda rozhodne nezbalíš. Tieto znamenia sú skôr vážne a uprednostňujú skôr život bez haha hihi, ako sa smiať na pre nich nezmyselnom vtipe. Oni totiž niekedy ani nepochopia podstatu toho, čo chcelo byť vtipom povedané a prečo sa ostatní smejú. Toto sú oni!

Panna

Kto určite nepatrí k zabávačom je Panna. Ľudia, narodení v tomto znamení sú perfekcionisti a nič nenechávajú na náhodu. Najhoršie je, keď stratia nad niečím kontrolu. Uff, radšej utekaj. Hovorí sa, že s úsmevom ide všetko ľahšie, oni to tak ale nevnímajú. Takže niet divu, že s nimi nezažiješ skutočne žiadne dobrodružstvo. Poväčšine sa otvoria a uvoľnia len pri ľuďoch, ktorých dosť dobre poznajú. Majú i problém nadviazať nové kontakty či priateľstvá.

View this post on Instagram

Top pony with cascading curls. You like?

A post shared by Girls (@girls) on

Kozorožec

Kozorožec skôr chce byť slušný a pragmatický, ako ten, čo bude hviezdiť za vtipkára. Vlastne… málokedy aj pochopí vtip. Je preňho ťažké odviazať sa a baviť sa „len tak“, to skutočne nepatrí k jeho „silným“ stránkam. Hlavou mu ide, čo ak sa strápni pred ostatnými. To ho teda brzdí, aby sa vtipom a celkovo humoru podrobil. Jednoducho sa tomu vyhýba a vie, že nič také nenastane. Možno ako pri Panne, nejaká tá skutočná spriaznená duša by s tým vedela niečo urobiť.

Vodnár

Vodnár sa môže pýšiť priam geniálnymi nápadmi, škoda, že ich nedokáže aj realizovať. Prečo? Jednoducho, nie je vytrvalý a to je problém. Hoci ho priatelia obdivujú pre jeho tolerantnú a prívetivú povahu, často sú zaskočení tým, aký vie byť nudný. A preto si dávaj pozor, lebo niekedy ani nevie pochopiť vtip a vie sa na to uraziť.

 

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Horoskopy