instagram.com/aftermovie

Konečne sme sa dočkali! Aj ty sa tak nesmierne tešíš? Vieme, že pandemická situácia je taká, aká je, ale teraz by si naozaj mala urobiť výnimku a ísť do kina. Čaká na teba pokračovanie filmu After, s podtitulom Sľub.

Slovenská premiéra bola vo štvrtok 3. septembra, takže o ideálny program na víkend máš postarané. Už teraz ti môžeme prezradiť, že sa máš naozaj na čo tešiť. Ak si bola nedočkavá a prečítala si si už aj knihu, tak máme dobrú správu. Film bude knižnej predlohe podobnejší, pretože na scenári pracovala samotná autorka Anna Todd.

A čo sa napokon stane s Tessou a Hardinom? Ich láska musí prekonávať neustále nejaké prekážky a inak tomu nebude ani teraz. Tessa sa dozvie, že Hardin býval v minulosti nespútaný, striedal dievčatá, no len si ich chvíľku užil a odkopol ich.

Dokáže Tessu presvedčiť, že teraz je iný a naozaj mu na nej záleží? Do jej života totiž vstúpi nový chlapec, ktorý je úplným opakom Hardina. Je milý, dobrý, pozorný a Tessa by konečne mohla nájsť pokoj a vyrovnaný vzťah bez búrlivých konfliktov.

Otázne teda je, čomu dá ona sama prednosť. Pozri si trailer, aby si sa presvedčila na vlastné oči, že to teraz bude napínavé a určite sa to oplatí vidieť. Ak si už do kina nebodaj stihla ísť, daj nám vedieť do komentára, ako sa ti film After: Sľub páčil.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News