instagram.com/arianagrande

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Ariana Grande je mladá speváčka, ktorá najskôr prerazila v kultovom seriáli Victorious, v ktorom účinkovala po boku Victorie Justice. Tieto časy ale pominuli a Ariana tak zmenila vizáž, umelecké postavenie a taktiež aj čísla na Instagrame.

Ariana sa môže chváliť tým, že dosiala na Instagrame 200 miliónov followerov, alebo teda sledovateľov. V tesnom závese je Kylie Jenner, ktorá má na konte číslo 193 miliónov a za nimi speváčka Selena Gomez, ktorej po vydarenom klipe s názvom Ice Cream pribudlo číslo 190 miliónov.

Mladá speváčka sa nebojí ukázať svoj bežný deň. Zdieľa so svojimi fanúšikmi novinky a tak sa niet čo čudovať, že jej čísla stále rastú. Ariana pridáva aj podporu hnutiu Black lives matter , zaujíma sa o dianie v krajine, ale aj vo svete. V poslednom čase ľuďom ukazuje, že aj ona, ako celebrita, nosí rúško a stará sa o situáciu ohľadom krízy v Amerike.

V neposlednom rade, naposledy vystúpila po boku Lady Gaga na každoročnej udalosti Video Music Awards, kde spoločne zaspievali skladbu Rain On Me. Ich vystúpenie bolo zaujímavé práve tým, že sa nebáli vystupovať v ochranných rúškach a týmto gestom chceli ukázať solidaritu a ukázať aj to, že rúško nie je hanba.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieLife