instagram.com/joejonas

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Známy spevák, manžel a otec Joe Jonas je dôkazom, že aj chlapi potrebujú niekedy oživenie účesu. Z toho dôvodu sa prefarbil na platinovú blond. Žeby chcel ladiť so svojou manželkou Sophie Turner? Spevák o tom infomoval vo svojej instastory.

Člen skupiny Jonas Brothers prekvapil svojich fanúšikov. Prednedávnom vyšli von informácie, že sa z neho stal čerstvý otecko a spolu s partnerkou vychovávajú dcéru Willu. Je celkom možné, že aj ona bude v budúcnosti blondínka po svojej mamičke. Joe teda nechce za nimi zaostávať a dal sa prefarbiť na platinovú blond.

Jeho kaderník musí mať veľmi šikovné ruky, pretože nikde niet stôp po tmavohnedých vlasoch. Tento trend funguje v spoločnosti už dlhšie a nejeden chlap sa to rozhodol vyskúšať. Myslíš, že mu to pristane?

Už v minulosti skúšal viacero experimentov. Niekedy si nechal naniesť na vrchnú časť vlasov červenú, či modrú farbu. Následne zariskoval aj so sivými vlasmi a nebál sa ani ružovej. Dúfajme, že Joeho rodina má aj v súkromí podobne pestrofarebný život.

Sophie Turner, herečka zo známeho seriálu Hra o Tróny (Game Of Thrones), sa vydala za úspešného speváka minulý rok. Hoci si prísne strážia súkromie, už vo februári 2020 sa šírili špekulácie, že sú v radostnom očakávaní. V skrývaní tejto radostnej novinky im pomohla aj karanténa kvôli pandémií koronavírusu. Napokon sa však celý svet dozvedel, že sa im narodila dcérka Willa. Stalo sa tak koncom júla 2020. Viac sme o tom informovali v tomto článku.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News