Photo by Dimitri Kuliuk from Pexels

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Ktorá žena nemiluje pozerať romantické filmy? Či si to priznáš alebo nie, niečo nás na tých všetkých lovestories láka. Jednou z vecí, o ktorých tajne sníva každá žena, je aj scéna z romantického filmu. No všetky tie scény v nich ma naučili do života aj tieto 4 veci.

Vždy povedz, čo cítiš

Nejeden vzťah dvoch po uši zamilovaných ľudí vo filme stroskotal preto, že nevedeli nahlas povedať a priznať, čo k sebe cítia. Bez slova nechali odísť preč svoju lásku na dlhý čas, niekedy aj roky, kým sa znova stretli a konečne sa jeden druhému vrhli do náručia. Toľko stratených dní, čo už mohli spolu šťastne žiť! Ak niekoho miluješ, povedz mu to – nenechaj ho ísť ďaleko, a už vôbec ho nenechaj odísť s niekým iným bez boja.

Vzťah zo zvyku nemá budúcnosť

Veľakrát sa vo filmoch objavuje aj dej zo života mnohých z nás – človek je vo vzťahu s niekým, koho už vlastne ani tak veľmi nemiluje. Síce sa majú radi, no po takej dlhej dobe je to už len o zvyku. Vtedy na scénu prichádzajú pochybnosti, nevera, milenci a ťažké rozhodovanie – ostať alebo odísť? Ak by sa mi v živote malo stať niečo podobné, sľubujem si, že sa vždy budem riadiť srdcom a tak, aby bolo moje šťastie na prvom mieste.

Najväčší frajeri nie sú tí najlepší

Všetci tí drsní a zlí chlapci sa len na niečo hrajú. A všetci tí sukničkári majú za sebou buď zlomené srdce alebo nejaký komplex. Viem, že nechať sa opantať pekným a silným vzhľadom nie je tak ťažké. No ak mi má taký chlap lámať srdce, ďakujem, neprosím. Oči je treba mať otvorené, nikdy nevieš, či ten milý a nenápadný sused odvedľa nie je naozaj ten pravý.

Ak to nie je šťastný koniec, tak to nie je koniec

Po každej zápletke prichádza rozuzlenie. A na každom konci romantického filmu príde buď šťastný alebo krásny, no srdcervúci koniec. Ak to tak nebude v mojom živote, stále budem mať nádej, že ešte ten koniec nenastal. Že ma niekde v diaľke čaká niečo, čo si zaslúžim, niečo, čo už osud zariadí.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieDating