instagram.com/jasmina_alagic

Známy pár oslavuje už prvé výročie, odkedy si vyslovili svoje Áno. Jasmina Alagič Vrbovská a Patrik (Rytmus) Vrbovský sa pred rokom zosobášili a ich manželstvo obohatil aj príchod syna Sanela.

Mladá mamička prekvitá šťastím k svojej rodine a manželovi nezabudla preukázať lásku ani v tento deň. Na svojom instagramovom profile venovala Patrikovi ľúbostný odkaz.

„Drahý môj život, v podobe Teba @rytmusking, takto pred rokom som sa začala podpisovať Vrbovská. Takto pred rokom som vedela, že môj život chcem spojiť s tým tvojím. Takto pred rokom sme prepojili Tvoju rodinu s mojou, a tak získali jednu obrovskú, ktorú milujem,“ napísala Jasmina na Instagrame.

View this post on Instagram

Najdraže moje🙏❤️ Krásne ráno 🌞

A post shared by Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic) on

Hovorí sa, že máj je lásky čas. Všade prekvitá, ale je dôležité, aby sme si ju preukazovali počas celého roka a nezabúdali, aká je dôležitá. Jasmina si preto spomenula na svoj veľký svadobný deň a svoje Áno vôbec neľutuje.

„Takto pred rokom som ani len netušila, ako toto rozhodnutie po roku budem ešte viac, ako kedykoľvek predtým, považovať za to najlepšie v mojom živote. Dnes si už nielen môj muž, ale aj tatko nášho syna,“ opísala svoje pocity.

„Neexistuje nič na svete, čo moju dušu naplní viac, ako vedomie, že ste tu. Milujem Ťa láska môjho života a pamätaj si, že v mojom srdci vždy nájdeš domov,“ uzavrela Jasmína.

View this post on Instagram

Drahý môj život v podobe Teba @rytmusking takto pred rokom som sa začala podpisovať Vrbovská 🙏 Takto pred rokom som vedela, že môj život chcem spojiť s tým tvojím. Takto pred rokom sme prepojili Tvoju rodinu s mojou a tak získali jednu obrovskú ktorú neuveritelne milujem @livi1706 @alexandra.alagic @veronikadidy @vlastamiezgova a kopec ďalších ❤️takto pred rokom sme mali nadhernu svdabu za ktorú Ti budeme celý život vďační @gabrieladrobova🙏❤️ Takto pred rokom som ani len v najkrajších snoch netušila ako toto rozhodnutie po roku budem ešte viac ako kedykoľvek predtým považovať za to najlepšie v mojom živote . Dnes si už nielen môj muž ale aj tatko nášho syna. Vidím, čo to všetko pre teba známe a neexistuje nič na svete čo moju dušu náplní viac ako vedomie, že ste tu❤️ Milujem Ťa láska môjho života a pamätaj si, že v mojom srdci vždy nájdeš domov🙏 #1staniversary

A post shared by Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic) on

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Dating