Photo by Jake Dela Concepcion on Unsplash.com

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Občas sa nám zdá, že randenie je čoraz ťažšie. Čím sme my ženy staršie, tým máme vyššie nároky a očakávame viac. Dnes som si pre teba pripravila zopár faktov o ohnivých znameniach, ktoré by si mala vedieť, ak sa s nimi chystáš randiť.

Ohnivé znamenia: Baran, Lev, Strelec.

Baran

Muž v znamení Barana má najbližšie k znameniu Blíženci. Je energetický a tvorivý – presne to sa páči aj Blížencovi. Nemusíš sa báť, ostatným znameniam je tiež naklonený. Napriek svojej energií, ktorú v sebe má, túži po pokojnom vzťahu.

Na prvom rande je tajomný, pretože chce, aby ich bolo viac. Muža v znamení Barana nesmieš uháňať, pretože ho prestaneš baviť. Túži po tom, aby ťa mohol dobíjať a spoznávať.

Lev

Tento muž si najviac rozumie so ženou v znamení Kozorožca. Potrebuje k sebe ženu, ktorá by bola impulzívna a mala rada adrenalín. Musí ho upútať na prvý pohľad, pretože Lev sa netají tým, že je trochu povrchný. Na prvom rande je hanblivý, no ak vycíti spojenie, osmelí sa a možno sa dočkáš bozku. Ak s ním raz začneš randiť, už nemôžeš randiť s nikým iným. Neznesie konkurenciu.

Muža v znamení Leva musíš zaujať vkusom, pretože dobrý vkus je pre neho prioritou. Ak ho budeš milovať, znesie ti modré z neba a nikdy ti nebude neverný.

Strelec

Muž v znamení Strelca pociťuje najväčšie sympatie k Býkovi. Chce niekoho, o kom bude vedieť, že to s ním nevzdá, pretože často mení nálady. Je nestály, chlapčenský a poriadne nevie, čo od života chce. Na rande chodí z nudy, pretože vážny vzťah zatiaľ nehľadá. Ak s ním pôjdeš na rande, neber to vážne, pretože jeho chladnosť (zo začiatku) ťa bude mrzieť.

Láska je nepredvídateľná a ak by sa ti predsa len zapáčil, nedávaj mu to najavo. Podobne ako u Barana, aj tu musíš byť nedostupná – jedine tak u neho vzbudíš niečo, čo by mohlo viesť k vzťahu.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieHoroskopy