Photo by DeMorris Byrd on Unsplash.com

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Rok 2019 končí a spolu s ním musia skončiť niektoré veci, ktoré sú pre teba kritické, robia ťa smutnou alebo ti ubližujú. Sľúb aj ty samej, že rok 2020 bude lepší, než tento rok!

Tu je zoznam vecí, ktoré by si mala pustiť na konci roka 2019:

  1. Toxických ľudí – nezáleží na tom, či je to tvoja blízka priateľka alebo nie, ak si spozorovala, že ti viackrát ublížila, nechaj ju ísť. Toto pravidlo platí pre všetkých ľudí, pri ktorých nie si šťastná a z ich stretnutia máš strach.
    zdroj: Photo by Joanna Nix on Unsplash
  2. Prokrastináciu – v budúcom roku by si mala veci robiť dopredu a tak, aby si všetky dôležité veci stíhala. Je skvelé, že ak máš na to menej času, si viac produktívna. Avšak perfektné je, ak si niektoré veci urobíš hneď a nemusíš na ne myslieť. Zbav sa toho, že budeš odkladať veci na neskôr.
  3. Každodenné nezdravé jedlo – každý sa zamýšľa nad tým, prečo je zdravé jedlo také drahé. Zamyslela si sa však nad tým, prečo je to nezdravé, také lacné? Nauč sa v roku 2020 nekŕmiť svoje telo nezdravými vecami, radšej mu dopraj plnohodnotné potraviny a ono sa ti za to odvďačí.
  4. Rozmýšľanie o zlých veciach – ak budeš veľa premýšľať o negatívnych veciach, ovplyvníš tým aj druhých. Od začiatku roku 2020 sa nalaď na optimistickú nôtu a rozdávaj okolo seba samé úsmevy.
    zdroj: Анастасия Гепп/Pixabay
  5. Zlé veci, ktoré si urobila – každý z náš urobí niečo, čo neskôr ľutuje, ale potom je už neskoro. Ja viem, urobila si niečo, čo ti ničí svedomie. Uzavri za sebou tieto dvere a od nového roka si všetko dobre premysli a tieto veci nerob, pretože vidíš, ako to s tebou zamáva.
  6. Muža, ktorý si ťa neváži – nezostávaj vo vzťahu, kde sa cítiš nevážená a nerešpektovaná. Aj keď ťa to bude bolieť, neprines si do Nového roka muža, s ktorým budeš nešťastná.
  7. Nedôveru k ľuďom – v živote sa nájdu takí, ktorí ti budú chcieť len ublížiť, no nezabúdaj na to, že nie každý je taký. Existujú ľudia, ktorí majú v sebe veľa dobra a práve tým by si mala dôverovať.
    zdroj: Photo by Priscilla Du Preez on Unsplash
  8. Neskoré zaspávanie – a nešťastné ranné vstávanie. Aj keď ťa to zo začiatku bude štvať, ešte pred rokom 2020 sa snaž chodiť spávať tak, aby si sa vyspala 7-8 hodín. Tvoje zdravie a telo sa ti poďakuje.
  9. Míňanie peňazí – keď si budeš chcieť niečo kúpiť, dobre si to premysli. Naozaj to potrebuješ? Môžeš si peniaze odložiť a o mesiac si za ne kúpiť viac alebo niečo hodnotnejšie.
  10. Slabá vôľa – daj si sama pred sebou záväzok, že vydržíš viac. Nech sa deje čokoľvek, drahá žena, nesmieš to vzdávať. Budúci rok ťa čakajú veľké veci.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieLife