Photo by Julia Caesar on Unsplash.com

Už pomaly všade nájdeš odporúčania, akého muža by si si mala vybrať za partnera, pretože bude dokonalý. Bude spĺňať presne tvoje vysnívané kritéria a nič čo nechceš, nebude robiť.

Takto by to bola veľká nuda a po čase by ťa to prestalo baviť. Vždy, aj keď to bude tvoj vysnívaný muž, bude mať nejaké nedokonalosti. Jednoducho sa však zamiluješ a zrazu bude dôležitá len vaša láska.

Samozrejme, existujú určité veci, ktoré by si nemala (nemusela) akceptovať. Presne tieto:

  1. Neodpovedá ti úprimne – ak sa opýtaš svojho partnera nejakú otázku, vždy by ti mal povedať úprimne to, čo si myslí. Či už pôjde o banalitu ale aj o vážnu vec. O dôležitých veciach by nemal tvoj priateľ stále žartovať.
    zdroj: Photo by Steven Aguilar on Unsplash.com
  2. Nerešpektuje ťa – ak si ťa neváži, nemala by si s ním zostávať. Sama dobre vieš, aká je tvoja hodnota a že žiaden muž ti nestojí za to, aby si sa ponižovala, prosila, bola zúfalá alebo ho chcela (po zlej veci) naspäť. Mal by ťa rešpektovať a vedieť, že ak raz niečo povieš, platí to.
  3. Neváži si tvoj názor – každý má na veci iné (a rôzne) názory. Nikdy sa s nikým nezhodneš vo všetkom na 100%. Ani s tvojim priateľom – no to neznamená, že si zlá osoba. To, že si myslíš niečo iné je v poriadku a máš právo na to, aby si svoj názor vyjadrovala verejne. No nie je v poriadku to, ak ti povie, že nemáš pravdu a núti ťa myslieť si presne to, čo on.
  4. Nie je ti verný – ak to máš v hlave aspoň trochu v poriadku, tento bod by ti mal byť jasný. Ak ti je chlap neverný, utekaj od neho preč čo najďalej.
  5. Nezaujíma ho, čo by si chcela – stále a všade vidí len seba. On chce ísť tam, on chce robiť toto, on nechce chodiť inde, pretože toto ho zaujalo. A ty si kde? Nikde. Nemala by si sa uspokojiť s tým, že sa budete riadiť len podľa neho – nebudeš tak šťastná.

 

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieLife