unsplash.com

Mám strach. Bojím sa. Bojím sa toho, že mi ublížiš. Že moje srdce bude zas na milión kúskov. Tak mi prosím, povedz, čo cítiš.  

Taký okúzľujúci, tajomný, krásny a milión ďalších pekných prirovnaní. Áno, presne taký je. Prežili ste spoločne toho už veľa a ty si ho v poslednej dobe začala vnímať inak. Začala si ho brať ako človeka, s ktorým chceš byť každý jeden deň. Začala si si vytvárať v hlave situácie, ktoré chceš, aby sa stali a myslíš naňho každú chvíľu.

Večer si si pritiahla k sebe obrovského maca, silno ho objala a predstavila si, ako vedľa teba teraz leží on.

Cítiš k nemu niečo viac, než si mala v pláne. A to ťa znervózňuje. Začala si mať strach, že by si niečo pokazila. Rozmýšľaš nad každou jednou vetou, ktorú chceš povedať. A to všetko ťa privádza do šialenstva. Máš chuť ísť za ním a všetko mu povedať. Chceš ho len tak bezdôvodne objať a pobozkať. Je to hrozný a pritom úžasný pocit.

Každý jeden deň premýšľaš, ako to všetko skončí. Bojíš sa toho, že ti ublíži a kvôli tomu mu nechceš nič povedať. Ale ver mi, všetko bude tak, ako má byť.

Možno to cítite obaja rovnako, ale obávate sa toho pocitu, čo bude nasledovať. A možno ste si neni súdení a on nie je pre teba absolútne ten pravý. Ktovie?

Ale jediné, čo viem na 100 %  je to, že či to už bude on alebo nie, jedného dňa spoznáš toho pravého. Stačí iba veriť.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieDating