pexels.com

Každý milujeme svojim spôsobom.

Niekto ľúbi z hĺbky svojej duše a pre partnera by dokázal urobiť všetko. No partner to nemusí vnímať rovnako, a tak sa stretávame s nedorozumeniami. Hovoriť rovnakým jazykom lásky je dnes výnimočné. Mať vybalansovaný vzťah, kedy dávaš rovnako ako aj prijímaš je skôr raritou.

Ak máš pochybnosti, či neťaháš za kratší koniec, zameraj sa na nasledujúce body. Ukážu ti, že tvoj priateľ váš vzťah možno neberie až tak vážne ako ty, a napokon to budeš aj tak ty, kto skončí so zlomeným srdcom.

1. Nikdy nerobí plány pre vás dvoch

Či už sa jedná o obyčajný piatkový večer, alebo rande v kine, všetko musíš naplánovať ty. Ty si osoba, ktorá sa snaží vo vzťahu udržať iskru a on sa pri tebe tak trošku vozí. Keď do vzťahu nevkladá námahu, asi mu na ňom až tak veľmi nezáleží.

2. Nebavíte sa o spoločnej budúcnosti

Ak sa ho spýtaš na budúcnosť, tak ti buď odpovie, že ešte poriadne nevie kde bude zajtra nie to o 5 či 10 rokov, alebo už má presný plán, čo bude robiť. Ty sa však v tom pláne žiaľbohu nenachádzaš. Ani mu len nenapadne spomenúť spoločnú budúcnosť v podobe bývania, či detí alebo svadby.

3. Nestretla si jeho najbližších priateľov a rodinu

Ste spolu už nejaký čas a on ťa ešte stále nepredstavil? Mala by ti blikať kontrolka! Možno to s tebou nemyslí až tak vážne. AK sme vo  vzťahu s človekom, s ktorým si vieme predstaviť spoločný život, je prirodzené, že ho chceme doma ukázať a predstaviť. Sme si dobre vedomí toho, že raz bude súčasťou naše rodiny a tak je tento krok vo vzťahu veľmi významný.

4. Nesnaží sa dozvedieť sa o tebe niečo nové

Možno sa na začiatku naozaj snažil, až dovtedy, kým ťa nedostal. Partner by sa mal neustále o teba zaujímať. Mal by chcieť vedieť tvoje pocity, čo máš nové, čo sa deje v tvojom živote. Okrem toho by sa mal snažiť poznať každé zákutie tvojej duše. Tvoje sny, tvoje obavy, to čo miluješ a čo naopak nenávidíš. Tvoj pohľad na život, to, čomu veríš a prečo.

5. Všetko, čo sa týka vášho vzťahu berie s ľahkosťou

Si doňho zamilovaná. Váš vzťah si zanalyzovala už minimálne stokrát. Všimneš si každý detail, keď sa s tebou menej baví, keď zmení tón hlasu, keď sa dlhšie neozve. Vidíš problém a chceš ho riešiť, zatiaľ čo on nad ním len mávne rukou. Tvoje problémy, sú len tvoje, a tak ho nimi radšej nezaťažuješ. Cítiš, že keby si chcela riešiť niečo vážnejšie, nemôžeš sa na neho spoľahnúť.

Ak si sa našla v predchádzajúcich bodoch, pravdepodobne sa nachádzaš vo vzťahu, o ktorom si presvedčená len ty. A aj keď sa to počúva zle, toto nikdy nemôže skončiť dobre. Hovorí sa, že lepšie je vrátiť sa z kratšej cesty. Ak túžiš po normálnom a fungujúcom vzťahu, nemôžeš sa uspokojiť s niečim takým. Nechaj ho ísť a uvidíš, že ti do života vstúpi niečo lepšie.

Zdroj: themindsjournal.com

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Dating