unsplash.com

Ak chceš zistiť, či ťa tvoj partner vníma ako prioritu alebo ako možnosť, tu je desať znakov, ktoré ti to povedia. Niektoré dnešné vzťahy sú len na jednu noc a často sa stáva, že chlapi berú ženy ako možnosť zažiť niečo iné, obzvlášť v posteli. No stále ešte existujú muži, ktorým na ženách záleží a keď sú vo vzťahu, berú ženu ako prioritu a milujú ju úprimne.

Nemusíš bojovať za jeho pozornosť

Toto je to najlepšie a najhlavnejšie znamenie, ktoré ti dá vedieť, že je všetko v poriadku a má o teba záujem. Je to neuveriteľne potrebné pre ženu, pretože sa musí cítiť potrebná a chcená. Ak ti dáva svoju pozornosť, môžeš si byť istá, že mu na tebe záleží.

Váš vzťah napreduje a rastie

Vo vašom vzťahu robíte krok po kroku, aby bol silnejší, aby sa tam nachádzala dôvera a aby ste sa vy milovali čoraz viac a viac. Objavia sa aj hádky, ale to k zdravému vzťahu patrí.

zdroj: pexels.com

Pocit, že ťa využíva necítiš 

Naozaj sa tak necítiš. Je spontánny a všetok svoj voľný čas chce venovať tebe a tráviť ho s tebou. Nechce ťa vidieť len vtedy, kedy mu to vyhovuje. Chce ťa vidieť vtedy, kedy je to potrebné a kedy mu chýbaš (a aj on tebe).

Neprestajne odpovedá na tvoje správy

My ženy vieme byť niekedy poriadne neodbytné v posielaní správ. No ak ťa ešte nikdy neignoroval a na každú správu ti odpisuje, zaujíma sa o teba a chce počuť o tom, aký si mala deň, ver, že má o teba skutočný záujem.

Zmení si  plány tak, aby vyhovovali aj tebe 

Ak muž prispôsobí svoje plány tvojim plánom, je to už vážne. Ak naozaj zruší pivo s kamarátmi a radšej pôjde s tebou von, berie ťa ako prioritu a chce si ťa získať. Má o teba jasný záujem.

Chová sa k tebe ako ku princeznej nie ako ku „handre“ 

Stará sa o teba, bozkáva ťa pri každej príležitosti a skoro všetky jeho myšlienky patria tebeNerobí si z teba poskoka a nepovyšuje sa nad tebou, pretože si ťa váži. Toto je neskutočne veľké gesto záujmu.

zdroj: 500px.com

Pamätá si dôležité dátumy 

Vie, kedy máš meniny, narodeniny… dokonca nezabudne ani na tvojich rodičov a všetky tieto dátumy ovláda. Si šťastné dievča.

Vytvára sa s tebou plány do budúcnosti 

Je známe, že muži neradi plánujú budúcnosť, no ak s tebou o budúcnosti otvorene hovorí, máš šťastie. Ak ťa zahrňuje do budúcnosti, si jeho priorita.

Je ochotný spoznať tvojich rodičov a priateľov

Otvorene, nie každý má ideálnu rodinu. Každý má nejaké problémy alebo svoj zaužívané zvyky, vtipy a trapasy, ktoré chápu iba oni. A ak je tvoj partner pripravený spoznať tvoju rodinu, ver, že chce byť s tebou ešte dlho.

Je hrdý na to, že môže byť s tebou

 

Zdroj: thetalko.com  

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieDating