Photo by Candice Picard on Unsplash.com

Určite si aj ty pamätáš, ako si verila na lásku na prvý pohľad či na muža, ktorý bude tvoj prvý a zároveň (dúfajúc) posledný. Iste sa nájdu aj také, ktoré tieto sny aj zažili a ja len môžem konštatovať, že im v dobrom závidím.

Muži nášho života. To je téma, o ktorej sa dá hovoriť stále dookola, a aj tak nemáme žiadne presné odpovede ani tipy, ako lásku a jej strasti zvládnuť. Som názoru, že každá dobrá žena si zaslúži dobrého muža a každý dobrý muž si zaslúži dobrú ženu. V správnom čase. Presne vtedy, keď to potrebuje a keď je na to pripravená/ý. Brigdet Jones našla svojho Pána Darcyho po tridsiatke, Jenna Hamilton našla svojho Mattyho už na strednej. Každá máme iné načasovanie. Jedinečné. Nezabudnuteľné.

O láske sa mi vždy ťažšie píše. Človek, ktorý číta článok a obzvlášť čitatelia ženského pohlavia očakávajú zaručené tipy a rady a možno aj odpovede. Sama som len človek, ktorý občas blúdi, stratí sa, nájde sa, hľadá a spoznáva. Som taká istá ako ty. Občas možno aj zmätenejšia, než si myslíš. Každá máme svoje trápenia a sny, avšak jedno riešime to isté – lásku. Téma, ktorá sa neustále rozoberá do najmenšich detailov, no aj tak jej nie vždy rozumieme.

zdroj: unsplash.com

S ňou sme silnejšie, no aj najzraniteľnejšie. S ňou si občas prechádzame peklom, ale to len pre to, aby sme mohli prísť do neba. 

“Milovať a byť milovaný pre mňa znamená veľa. Z týchto vecí si vždy tak trochu robíme žarty. Ale nie je v skutočnosti všetko, čo v živote robíme iba snahou byť o trochu viac milovaný?” – tento výrok z filmu „Pred Úsvitom“ sem pridávam často. Avšak ako by sa dala lepšie vysvetliť láska, ak nie ako niečo, čo vo svojom živote potrebuje každý z nás?

Verím, že každá žena raz spozná muža, vďaka ktorému zabudne, že jej srdce bolo zlomené. Že si ho bude vážiť. Že aj keď možno úplne nezabudne na rany z minulosti, no posilnená, kráča vpred s tým, pri kom je každý deň akýsi krajší. Lepší. A aj ona je pri ňom lepším človekom. Šťastnejším.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieDating