Milé ženy, pýtal sa vás niekedy Váš partner či môže prepnúť Váš program na futbal? Alebo či môže ísť „na jedno“? Ak áno, tak možno na začiatku vzťahu, je to tak?

Oni neriešia, nás to hnevá

To, čo muži chcú robiť, to aj robia. Nepýtajú sa nás, či im to dovolíme, alebo či vôbec súhlasíme. A čo zatiaľ robíme my? Nahnevane sedíme v hrubých ponožkách a teplákoch, listujeme v časopise bez toho, aby sme vedeli čo sa v ňom píše a vyjedáme jednu kocku čokolády za druhou.

A čo tak, zmeniť to? Máme dve možnosti. Môžeme spraviť naozaj kvalitnú scénu. Kričať tak, aby to počuli nie len všetci susedia, ale aj náhodní okoloidúci a to i v prípade ak bývame na piatom poschodí. Ak do toho pridáme aj slzy, či už úprimné, alebo hrané, máme vyhraté, no nie?

elitedaily-sudio-firma-woman-running-bridge1-800x400foto: elitedaily

Prečo by sme mali byť iné?

Nepozdáva sa vám táto možnosť milé dámy? A čo tak nájsť si svoje vlastné koníčky. Niečo také, čo bude baviť nás a nášho chlapa nie? Skúšali ste si niekedy vyvetrať hlavu pri behaní? Je to prakticky zadarmo a behať môžete hocikde. Alebo čo tak zájsť si do fitka. Prídete príjemne unavené, vyzúrené a o peknej postave ako o skvelom bonuse snáď ani nemusím hovoriť. Môžete tiež spojiť príjemné s užitočným a ísť na túru spojenú so zberom odpadkov. Verte, že v našich lesoch je ho viac ako dosť. Máte radi zvieratá? Prečo teda neskúsiť robiť dobrovoľnú pomoc v útulku. Že to nie je pre vás? Skúste si spraviť vlastnú záhradku. Kvietky si môžete nasadiť aj pri paneláku. Lukostreľba, plávanie, fotografovanie, maľovanie, joga… mohla by som pokračovať donekonečna. Možností je milión.

Dajme mu do hlavy „chrobáka“

Keď vám ten „váš“ oznámi, že ide na hokej, vy v pokoji odpoviete len- dobre zlatko, som rada že niečo máš, lebo ja som sa práve chystala na kurz varenia. Verte mi, že každý chlap spozornie. S kým tam ideš? Chodia tam aj muži? Ako často to mávaš? A vy nie len, že budete spokojná s tým že zmysluplne využívate svoj čas, ale ani neviete ako a získate ďalšiu tému na rozhovor, ktorá určite obohatí váš vzťah. Možno sa dokonca bude chcieť pridať k vám.

elitedaily-bonnin-studio-dating-800x400foto: elitedaily

Nemusíme nikomu vysvetľovať, že dnešné vzťahy sú jemne povedané- krehké. Ak by váš vzťah nedajbože aj náhodou nevyšiel, váš koníček vás neopustí ako chlap. Nebudete smutná, pretože práve on sa môže stať v takýchto chvíľach vašim najlepším kamarátom.

Takže hurá do hľadania záľub. Nedovoľte aby váš záujmy slúžili na úkor vášmu vzťahu. Nenecháme sa predsa obrať o to, čo máme radi. Ani o koníček, ani o chlapa.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Life