tumblr.com

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

... pocit, že je ťažké ťa milovať. 

Pretože to nie je pravda. Si dievča, ktoré si každý hneď obľúbi. Si žena, ktorú má každý rád. Robíš veci spontánne a tak, ako sa ti páčia. Vôbec ťa nezaujíma, kto si čo o tom pomyslí. Hlavne, že ty si šťastná.

Obdvujem ťa. Veľmi.

Nie každý to dokáže a väčšina z nás sa uspokojí s tým málom, čo má, pretože sa bojíme opustiť svoju komfortnú zónu.

Ale ty nie. Ideš si pevne za svojim cieľom a svojou ťažkou cestou. A vieš, čo je najlepšie? Že nájdeš samú seba. 

tumblr.com

Preto sa stráň ľudí, ktorí ti dokazujú, že ťa nemôžu milovať. Je to hlúposť.

Možno, že ten chalan, ktorý ti zlomil srdce a povedal ti, že ťa neľúbi, ťa ľúbil viac, ako si dokážeš predstaviť. Možno sa len bál. Sám seba. Ohromila si ho tak, ako žiadne iné dievča predtým. A preto sa zľakol a utiekol.

Možno ten muž, ktorý povedal, že to nemá zmysel, myslel na to, že bude mať raz s tebou rodinu. A toho sa bál, bál sa tej veľkej lásky, ktorá k nemu prišla po mnohých nepodarených vzťahoch.

Ale teba nie je ťažké milovať. Si žena mnohých tvárí. Si milá, tichá, inteligentná a miluješ dobrý humor. No vieš sa ozvať, keď vidíš že je niečo zle a vidíš nespravodlivosť. Chodíš do divadla, ale rada si vychutnáš aj dobrú komédiu v kine. Nevadí ti zlomený necht a ani to, že nemáš na sebe každý deň make-up. Celý deň sa usmievaš a rozdávaš pozitívnu energiu všade, kam vkročíš. To je ten veľký dar.

pexels.com

Je ľahké ťa milovať a urobiť ťa šťastnou. Ale tvoje šťastie nezávisí od ľudí, ale od teba samej a to si ty pochopila. 

Gratulujem. 

S tými ľuďmi, ktorí tomu neveria sa nestretávaj. Dávaj radšej šancu tým, ktorí ťa milujú úprimne, ktorí ťa milujú z lásky a vďaky. Ktorí ťa milujú už len pre to, že si. 

Tiež som začala selektovať ľudí, robím to už dlhší čas a môj život nikdy nebol krajší. Lepší a šťastnejší. 

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieLife