Farma
Instagram/liviala.sk/farma.markiza

Peťo Janiga, 33-ročný učiteľ a tanečník z Prešova, sa stal obľúbeným účastníkom v reality šou Farma. Diváci a jeho kolegovia si ho obľúbili najmä pre jeho šikovnosť, milú povahu a atraktívny vzťah. Tým očaril aj farmárku Stanku. Ako však informuje portál Plus JEDEN DEŇ, on má mať vonku blízko ku kráske z Ruže pre nevestu.

Fešák sa pred kamerami veľmi neprejavuje. Pozornosť si získava svojou tvrdou prácou na statku, no intrigy a taktiky idú mimo neho. V šou Farma má vytvorený svoj okruh ľudí, v ktorom je aj Stanka Klčová.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Farma (@farma.markiza)

Práve oni dvaja si vytvorili bližší, priateľský vzťah. Okrem nej sa Peťo baví aj s Andrejom, ktorý má mať v realite veľa nepriateľov. To sa síce nedá povedať o Janigovi, no aj ohľadom neho vyplávali určité informácie, ktoré zaujali verejnosť.

Vedela si, že Farma a Ruža pre nevestu má prepojenie?

V rodine Peťa majú kamery a súťaženie asi radi. Pred rokom sme totiž na televíznych obrazovkách Markízy mohli vidieť Emu Slovinskú, mladú študentku a missku, ktorá je údajne jeho sesternicou.

Tá bojovala o srdce Tomáša Tarra v šou Ruža pre nevestu. Aj keď kráska na divákov zanechala svoj dojem, jej možný bratanec sa ukazuje ako výraznejší súťažiaci, v porovnaní s jej účinkovaním.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Lukáš (@lukasklimek)

Všetko totiž nasvedčuje tomu, že má pred sebou veľký potenciál a jeho cesta v súťaži bude ešte zaujímavá. Už teraz je veľkým favoritom tejto šou.

Farma páriky

Zdroj: Plus JEDEN DEŇ

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News