Jasmina Alagič

Jasmina Alagič, známa slovenská moderátorka a influencerka, sa nedávno v stories na Instagrame otvorila a prehovorila o svojich pocitoch týkajúcich sa rodiny. Odpovedala aj na otázky týkajúce sa druhého dieťaťa. Dočká sa syn Sanel, ktorý je aktuálne stredobodom jej vesmíru, súrodenca?

Jasmina je manželkou známeho rapera Rytmusa, za ktorého sa vydala v roku 2019. Od tých čias si prešli rôznymi skúškami a nedávno dokonca prehovorila aj o problémoch v manželstve. Spolu však vytvorili harmonickú rodinu, v ktorej sa snažia vychovávať Sanelka v láskyplnom a podnetnom prostredí.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia JOJ (@tvjoj)

Jasmina sa pravidelne delí o svoje zážitky z rodičovstva a jej sledujúci môžu vnímať rôzne dobrodružstvá, ktoré prežíva so svojím synom. Jej prístup k výchove je založený na láske, podpore a otvorenej komunikácii.

Chce mať Jasmina Alagič ešte väčšiu rodinu?

Nedávno jej jeden z fanúšikov na Instagrame položil otázku, či malý Sanelko netúži mať súrodenca. Brunetka otvorene vyložila karty na stôl.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič (@jasmina_alagic)

„Od milión malých mačičiek, cez opicu, po raketu do vesmíru, vénomovský oblek a svojho učiteľa breakdancu a sált, až po bračeka a ryžu s mäskom na večeru. Je to určite medzi tým, o čom rozpráva, ale priznám sa, že o tom vénomovskom obleku a trénerovi hovorí častejšie,“ priznala.

„Túžbu po súrodencovi u neho nie je nejak veľmi poznať, nakoľko je skoro stále v okolí detí, ktoré pravidelne, od kedy je na svete, má. Či už bratranci alebo sesternice, až po deti našich priateľov, s ktorými som veľmi často a na pravidelnej báze. Viac-menej je u nás stále niekto, takže možno práve preto nemá pocit, že by mu niekto chýbal, iba keď to vidí u kamarátov nejakých, že majú súrodenca, vtedy to zvykne spomenúť,“ dodala Alagič.

Jasmina pôsobí spokojne s tým, akú rodinu a zázemie poskytuje Sanelovi. Hoci momentálne možno nemá v pláne ju rozširovať, táto otázka ostáva stále otvorená do budúcna.

Jasmina Alagič

Zdroj: Instagram/jasmina_alagic

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News