Liam Payne
Instagram/kateecass/liampayne

Liam Payne, bývalý člen skupiny One Direction, pred pár dňami tragicky zomrel vo veku 31 rokov po páde z tretieho poschodia hotelového balkóna v Argentíne. Jeho dlhoročná priateľka Kate Cassidy, s ktorou bol v tom čase na dovolenke, odišla len dva dni pred touto nešťastnou udalosťou. Influencerka teraz na svojom Instagrame zverejnila srdcervúci odkaz plný lásky a bolesti. 

V dňoch pred Liamovou smrťou si dvojica užívala dovolenku v spomínanom letovisku, kde išli aj na koncert jeho bývalého kolegu zo skupiny, Nialla Horana.

Len približne 48 hodín potom, čo Kate odletela, Liam tragicky zahynul. Jeho pád z balkóna zanechal množstvo nezodpovedaných otázok. Zatiaľ sa nevie, či spevák skočil, alebo to bola náhoda.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Liam Payne (@liampayne)

V osudovú noc mal volať manažér hotela na číslo 911 s tým, že jeden z hostí je pod vplyvom omamných látok a rozbíja všetko v izbe. Dokonca mal vyjadriť obavy, že si môže siahnuť na život.

Bolestivé slová Kate

Kate Cassidy, ktorá s Liamom strávila posledné dva roky, prelomila mlčanie. „Ďakujem za všetky milé slová a lásku, ktoré mi boli zaslané. Som úplne stratená. Nič z posledných dní mi nepripadá reálne. Prosím a modlím sa, aby ste mi dali milosť a priestor, aby som sa s tým mohla vyrovnať v súkromí,“ napísala na Instagrame.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Kate Cassidy (@kateecass)

V príspevku priamo oslovila aj zosnulého partnera. „Liam, môj anjel. Si všetko. Chcem, aby si vedel, že ťa milujem bezpodmienečne a úplne. Budem ťa milovať po zvyšok svojho života,“ venovala mu dojemné slova do neba. „Milujem ťa Liam,“ dodala a do rohu postu pridala číslo „444“ spolu s červeným srdcom.

Liam Payne odišiel z tohto sveta nečakane a jeho smrť zanechala jeho rodinu, priateľov a milióny fanúšikov po celom svete v šoku. Vyšetrovanie tragédie stále prebieha a mnoho otázok zostáva nezodpovedaných.

Zdroj: Instagram/kateecass

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News