Bibiána Bardy

Modelka Bibiána Bardy v tomto období síce nosí pod srdcom ďalšie dva životy, no stihla aj niečo, čo by na ňu povedal len málokto. Ako informuje web markiza.sk, už čoskoro ju uvidíme na televíznych obrazovkách. Bude novou tvárou projektu, ktorý je dobre známy aj jej manželovi Adamovi.

O tom, že krásna Bibiána patrí medzi špičku modelingu, niet pochýb. Ale že ju uvidíme v populárnom seriáli, nikto netušil. Manželka obľúbeného herca bude súčasťou Druhej šance a uvidíme ju už v premiérovej pondelkovej epizóde.

Je to vôbec jej prvá rola v podobnom projekte. Hoci sa môže zdať, že jej profesia a herectvo majú veľa spoločného, pre brunetku to bola úplne nová skúsenosť. A akoby to nestačilo, celú túto zmenu prežívala na začiatku tehotenstva.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Adam Bardy (@adambardy)

„Keď sme začali natáčať, bola som v ranom štádiu tehotenstva. Informovala som o tom produkciu a vedela som, že sa na nich môžem spoľahnúť. Nemôžem prezradiť viac, ale nie všetko, čo vidíte na obrazovkách, je tak, ako to v skutočnosti bolo, a aj to je čaro natáčania,“ prezradila Bibiana.

K seriálu mala blízko už predtým, pretože jej muž Adam Bardy tam od prvej série hrá obľúbeného doktora Šimona Bartoša. „Túto otázku mi sprostredkoval manžel, keďže volali najskôr jemu. Ostala som milo prekvapená a popravde ma to aj potešilo,“ zaspomínala s úsmevom Bibiána, ktorá sa do toho rozhodla ísť aj napriek počiatočnému rešpektu.

„Samozrejme, že veľkú rolu zohral aj prvotný strach a rešpekt, takže sme si k tomu museli sadnúť, ale nakoniec som sa aj vďaka mojim blízkym rozhodla do toho ísť,“ dodala.

Bibiána Bardy hrala samu seba

Mamičku uvidíme ako topmodelku Dorotu, ktorá skolabuje počas módnej prehliadky. Situácia sa ešte viac zamotá, keď sa zistí, že Dorota je snúbenicou Sama, brata hlavnej postavy Daniela, čo zdramatizuje celý dej.

Kráska tiež zdôraznila, že herectvo bolo pre ňu oveľa náročnejšie, ako si pôvodne myslela. „Nakrúcanie bolo úplne iné, ako som očakávala. Aj keď by sa mohlo zdať, že je to podobné ako modeling, nie je to tak. Všeobecne som mala a stále mám voči hercom a herectvu veľký rešpekt, a takisto aj voči štábu,“ priznala.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia Markíza (@tvmarkizaofficial)

Začínajúca herečka má odvahu skúšať nové veci, a to aj v období, keď prežíva radostné očakávanie dvojičiek. Jej prvý krok do sveta herectva bude zvečnený na Markíze už v pondelok.

Zdroj: markiza.sk

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News