Farma

Ako už v stories na Instagrame odhalil aj moderátor Marek Fašiang, natáčanie šou Farma 16 sa skončilo. Diskutujú o tom aj fanúšikovia na TikToku. Dokonca v komentároch začali kolovať mená súťažiacich, ktorí sa údajne dostali do finále. 

Vysielanie obľúbenej reality šou je v plnom prúde. Už o pár dní budeme svedkami ďalšieho duelu.

Podľa všetkého to zatiaľ vyzerá tak, že sa naplní predpoveď fanúšikov a Karin pôjde do duelu. Na sociálnych sieťach sa totiž prednedávnom začalo šíriť, že niektorí diváci influencerku kdesi videli, prečo si myslia, že vypadla. Ako iste vieš, Farma je predtočená, čiže možné to je.

Natáčanie šou Farma 16 skončilo

Práve pred pár hodinami moderátor Marek Fašiang do stories na Instagrame pridal selfie. Za ním je vidno statok. K tomuto príspevku pripísal: „POSLEDNÝ DEŇ.“ To pravdepodobne značí, že natáčanie šou Farma 16 sa včera oficiálne skončilo. Už je teda jasné, kto sa dostal do finále, no títo traja súťažiaci to musia držať v tajnosti až do decembra, kedy sa posledná časť odvysiela v televízii naživo.

Fanúšikovia však v komentároch pod videom na TikToku začali diskutovať o tom, koho uvidíme vo finále. Jeden z nich s istotou napísal, že to má byť práve Hoku a Matúš. „Odkiaľ vieš?“ spýtal sa ďalší. „On je Hokuov brat,“ uviedol ešte jeden. Zdá sa teda, že ide o informáciu z dôveryhodného zdroja. Samozrejme však, že to nemusí byť pravda. Tretím finalistom má byť Peťo. Ďalší diváci tieto mená potvrdili. Štvrtá mala skončiť Stanka.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Marek Fasiang (@marekfasiang)

Nuž, uvidíme či to tak naozaj bude. Čo myslíš, majú fanúšikovia pravdu?

Zdroj: Instagram/marekfasiang, TikTok/farma16_tajna_misia

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News