Dunaj, k vašim službám

Seriál Dunaj, k vašim službám, vysielaný na Markíze, na televízne obrazovky prináša nielen dramatické dejové zvraty, ale aj reálne partnerské vzťahy medzi hercami. Ako informuje Plus JEDEN DEŇ, nová posila dobového príbehu si zahrá po boku svojej partnerky, a rovno aj otca. 

Seriál Dunaj, k vašim službám v sebe nesie viac než len dobovú romantiku. Pred kamerami sa totiž stretávajú aj skutočné páry, ktoré príbehu dodávajú hĺbku a autentickosť.

Jeden z nich tvorí Barbora Andrešičová a Tomáš Pokorný. V seriáli sa ich postavy – Irena Kučerová a právnik Kamil – síce nepretínajú, no v skutočnom živote tvoria šťastnú dvojicu už takmer desať rokov. Vychovávajú spolu aj dcérku Alicu.

Ďalším párom, ktorého putá zrejme siahajú do reálneho života, je Jakub Jablonský, teda seriálový Dávid Gutmann a jeho údajná partnerka Petra Dubayová, ktorá hrá Evu.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia Markíza (@tvmarkizaofficial)

Táto dvojica je v šoubiznise celkom nová, a mali sa dať dokopy pár mesiacov po Jablonského rozchode s Kristínou Spáčovou, ktorá v seriáli stvárňovala Martu, slepú klaviristku. Petra mala dať zbohom hercovi Vladovi Plevčíkovi.

Kto je nový párik seriálu Dunaj, k vašim službám?

Do projektu najprv vstúpila Barbora Chlebcová, ktorá hrá ľudáčku Terezu. No netrvalo dlho a pridal sa k nej jej partner Tomáš Horváth, ktorý stvárňuje komunistu Gaba.

Tomáš je otcom herečkinho mladšieho syna Dávidka. Filipko, starší syn Barbory Chlebcovej, pochádza z jej predošlého vzťahu. Aj keď ich seriálové postavy nemajú spoločné scény, určite sa občas stretnú na pľaci.

Herec, ktorý hrá práve komunistu Gaba, však v Dunaji nemá blízko iba k svojej partnerke Barbore. Je totiž synom Emila Horvátha, ktorého poznáme ako Rudolfa. Tento projekt je tak preňho tak trochu rodinným prostredím.

Zdroj: Plus JEDEN DEŇ

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News