Šesť veci, ktoré robia len single ženy.
Pexels/Ilyasick Photo/Nati

Každá single žena má za sebou celkom inú minulosť. Niektoré sa snažia vyrovnať s nepekným rozchodom či zradou, iné stále hľadajú pána dokonalého a posledná skupina chce proste život prežiť radšej sama. Všetky tieto dámy však majú určité veci spoločné.  

Sú nimi práve činnosti, ktoré robia len single ženy. Niektoré sú možno trošku zúfalé, avšak ruku na srdce, v živote máme dovolené aj prešľapy. Tak v koľkých z týchto bodov sa nájdeš aj ty?

7 vecí, ktoré robia iba single ženy

Investujú viac času do seba

Začneme pozitívnou vecou, ktorá je často spojená so single ženami. Keď nemáš po svojom boku lásku, môžeš všetok svoj voľný, ale aj pracovný čas venovať sebe. Možno si rozbehla vlastný biznis alebo si konečne našla prácu, ktorá bola pre teba pred rokmi nedosiahnuteľná. Ak chceš predísť vyhoreniu a nájsť rovnováhu medzi prácou a súkromím, klikni SEM a zisti, ako na to.

Single žena investuje čas do seba.
zdroj: Pexels/energepic.com

Single ženy sú kamarátky aj so zoznamkami

Čo si budeme klamať, väčšina single žien si už aspoň raz v živote stiahla niektorú zo zoznamovacích aplikácií. Mohol to byť Tinder, Badoo alebo akákoľvek iná aplikácia, kde sa pokúsili nájsť muža.

Za toto by sa určite nemali hanbiť. Táto činnosť je však dvojsečná zbraň, ktorá ti môže priniesť skutočnú lásku, ale aj znechutiť chlapov viac ako kedykoľvek predtým. Buď preto dosť obozretná a nenaleť len tak hocikomu.

Snažia sa stať svojou najlepšou verziou

Keď si single, je dosť možné, že sa snažíš neustále meniť aj svoj zovňajšok. Možno si si dala na vlasy novú farbu, zmenila si make-up alebo si sa začala obliekať ako niekto úplne iný. Na tom nie je nič zlé a je potrebné začať milovať samú seba, aj za cenu zmeny svojho ja.

Zakladajú si falošné profily na Instagrame

Áno, presne toto je vec, za ktorú sa možno mnoho žien hanbí, avšak väčšina single žien to už urobila. Mohlo sa tak stať kvôli exfrajerovi, ale pokojne aj kvôli tajnej láske, ktorú chceli mať pod kontrolou. Stalkovať cez svoje „druhé ja“ môžu aj nové či staré frajerky svojich lások.

Zakladajú si falošné profily na Instagrame.
zdroj: Pexels/Leon

Single baby milujú vyzývavé obliekanie

Takmer každá single žena má vo svojom okolí muža, po ktorom tajne túži. Či už kvôli nemu alebo všetkým pánom v okolí, môže sa stať, že sa bude obliekať akosi vyzývavejšie. Hlbšie výstrihy či kratšie sukne sú niečo, čo obľubujú práve single ženy.

Obzeranie chlapov je pre nich takisto známe

Práve žena, ktorá nemá po svojom boku lásku, chodí po svete so vztýčenou hlavou a často jej padajú oči na rôzne typy mužov. Či už je to starší fešák v obleku alebo muž v tvojich rokoch, ty mu ako single žena venuješ aspoň sekundovú pozornosť. Tie odvážnejšie sa neboja ani pridať úsmev či dokonca žmurknutie a vryť sa tak chlapom hlboko do mysle.

Nevynechajú ani jednu párty

Keď stretneš pána dokonalého, presne tejto aktivity by bolo lepšie vzdať sa. Čo ďalšie by si mala zo svojho života odstrániť, sa dočítaš TU. Single ženy však skutočne milujú spoločenský život a párty pre ne nie je žiadna neznáma. Často si tam možno nájdu nejakú krátkodobú známosť, s ktorou to nemusí skončiť len pri spoločnom tancovaní, avšak ony to zakázané skutočne nemajú.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Life