Julie v šou Love Island

Julie, ktorá sa do povedomia širšej verejnosti dostala vďaka Ruži pre nevestu 2, teraz zavítala v ďalšej zoznamovacej relácii. Je súčasťou šou Love Island. A hoci tam nejde hľadať lásku, súťažiaci to nevedia. Ona však ešte pred vstupom do vily pre tv.nova.cz prehovorila o jej vzťahu s Luom. Fešák sa tiež ozval v komentári na Instagrame. Rovnako si o tom svoje myslia aj diváci.

Ako je to medzi ňou a Luom?

Iba v poslednej odvysielanej časti do šou Love Island vstúpila Češka Julie, ktorú môžeš poznať aj ako finalistku slovenskej Ruže pre nevestu 2. Fanúšikovia však z tejto informácie neboli veľmi nadšení. Niektorí v komentároch dokonca spomínali aj Lua, s ktorým bola krásna brunetka dlho spájaná.

„Očividne to s Luom bolo len divadlo celú dobu,“ myslí si jedna z nich. „Čo na to Lu?“ reagovala ďalšia. „A ona už nie je s Luom?“ pýta sa ešte jedna. „A teraz mi vysvetlite, kedy sa stihli rozísť s Luom,“ znie jeden z komentárov. „Nechodí náhodou s Luom?“ píše sa v ďalšom.

Zdá sa teda, že Julie a Lua fanúšikovia vždy brali ako pár. A to aj napriek tomu, že nikdy nepotvrdili, ani nevyvrátili, že spolu randia. V rozhovore pred vstupom do vily sa k tomu vyjadrila aj samotná modelka.

„Ja som sa vždy k tomu tak nejako nevyjadrovala počas toho, čo sme sa spolu verejne bavili. Vždy som si chránila to naše súkromie a tentokrát sa rozhodnem, že sa zachovám úplne rovnako a stále si to súkromie budem chrániť. Takže to, čo je medzi nami, je medzi nami. Myslím si, že to tak má byť, a že to na verejnosť nepatrí,“ povedala.

Čo na účasť Julie v šou Love Island hovorí on?

V komentári pod príspevkom na Instagrame na to už zareagoval aj samotný Lu. „Huh, tak preto má odkazovku,“ nestrácal humor. „Ja som si myslela, že spolu chodíte?“ nenechala sa diváčka a odpovedala mu.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Love Island Česko & Slovensko (@loveislandcs)

Tak čo myslíš, ako to teda je naozaj?

Zdroj: tv.nova.cz, Instagram/loveislandcs

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News