Znamenia, ktorým po rozchode najviac chýba bývalý: Patríš medzi tieto 4 aj ty?

Niekto sa rozchodom dokáže zapodievať menej, iný zas viac. Možno si aj ty zažila ten pocit, kedy si sa snažila po tomto nepríjemnom zážitku posunúť ďalej, no spomienky na tvojho drahého ti to nedovolili. Nie je vylúčené, že to nemáš zapísané vo hviezdach. Podľa astrológov sa tieto štyri znamenia radia medzi tie, ktorým najviac chýba ich bývalý partner.

Znamenia, ktorým najviac chýba bývalý partner

Býk

Býk je známy svojou lojalitou a stabilitou. Keď sa zamiluje, predstavuje si budúcnosť postavenú na pevných základoch, ktorými sú bezpečnosť a spoľahlivosť. V prípade, že koniec vzťahu rozbije túto víziu, bude sa cítiť stratený a zmätený. Môže taktiež odolávať zmenám, držať sa známych rutín a spomienok, aby zmiernil bolesť zo straty. Posunúť sa ďalej si v jeho prípade vyžaduje čas a trpezlivosť, pretože len postupne obnovuje svoj pocit bezpečia.

Rak

Rak je veľmi hlboko emotívny a sentimentálny jedinec. Keď sa jeho vzťah skončí, je pre neho veľmi ťažké odpútať sa od spomienok a pocitov spojených s bývalým partnerom. Môže sa držať nádeje na zmierenie a prehrávať si v mysli tie najvzácnejšie chvíle. Ísť ďalej mu príde ako nesmierne náročný boj. Deje sa tak, pretože sa snaží opustiť to, vďaka čomu sa kedysi cítil ako doma.

Vedela si, že existujú 4 znamenia, ktorými nám vesmír posiela správy? Zisti, či si na správnej ceste aj ty. Dozvieš sa to TU.

znamenia ktoré budú sklamané
zdroj: Pexels/wendel moretti

Škorpión

Škorpión zas vyniká svojou intenzitou a vášňou, ktorá siaha až do jeho romantických vzťahov. Keď sa však zamiluje, tvrdo padá až na hlboké dno. V dôsledku toho môže rozchod vnímať nesmierne ťažko. Môže dokonca zistiť, že je posadnutý tým, čo sa pokazilo, prípadne zatúži po intenzite tohto minulého spojenia. Dôvera vo vzťahu je pre neho prvoradá. Akonáhle sa naruší, je veľmi náročné je znovu vybudovať.

Ryby

Ryby, ktorým vládne planéta Neptún, sa radia medzi večne zasnené a idealistické osobnosti. Svoje srdce vkladajú do vzťahu naplno a aj preto často prehliadajú varovné signály v prospech toho, aby vo svojom partnerovi videli len to najlepšie. Keď tento vzťah skončí, snažia sa síce prijať realitu, no môžu sa stiahnuť do sveta fantázie, kde je všetko dokonalé. Nechať to všetko krásne odísť je pre nich ako stratiť časť seba. Často dospejú k tomu, že čím ďalej, tým viac túžia po pohodlí v prítomnosti ich bývalého.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Horoskopy