Dominika Cibulková

Dominika Cibulková sa zrejme opäť buchla po vačku. Podľa informácií portálu EMMA mohla za jedinú noc na Maldivách vysoliť poriadne tučnú sumu. Neuveríš, koľko to môže byť. 

Jedna z našich najlepších tenistiek si momentálne užíva svoj športový dôchodok plnými dúškami. Vďaka jej talentu a tvrdej drine si počas svojej kariéry musela zarobiť ohromný balík peňazí. Okrem toho je o nej známe, že sa živí aj podnikaním.

Cibulková mohla za jednu noc na Maldivách zaplatiť tisícky

Dominika zarobené peniaze utráca za veľkolepé narodeninové párty pre svoje deti, nádherné módne kúsky či luxusné dovolenky. K tomu všetkému sa jej podarilo schudnúť niečo cez 20 kíl, a tak sa svojou krásnou novou postavou pýši na Maldivách.

S rodinou je ubytovaná v luxusnom rezorte, ktorý sa jej návštevou pochválil na svojich sociálnych sieťach. Ako zaznamenal portál EMMA, aj samotná Dominika Cibulková je spokojná so službami a nevie si ich vynachváliť. Veď to aj vyzerá tak, že ide o poriadne prepychový hotel.

Bývalá tenistka s rodinou aktuálne trávi čas v Cheval Blanc Randheli rezorte, ktorý sa nachádza v odľahlom Noonu atole, ďaleko od davov turistov. Podľa informácií EMMY si Dominika so svojimi blízkymi môže užívať vlastnú pláž či bazén. Za jednu noc tam však mohla zaplatiť až 25-tisíc dolárov.

Vyzerá to teda tak, že blondínka sa opäť buchla po vačku. Určite si to však hravo môže dovoliť. Svojou tvrdou drinou si to sama vybojovala.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Zdroj: EMMA

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News