Farma a Lucy
Instagram/lusymm/farma.markiza

V reality šou Farma to opäť začne vrieť. Vodu rozvíria noví súťažiaci, medzi ktorými je aj Lucy z Ruže pre nevestu. Okrem nej sa určite môžeme tešiť aj na barbera zo Šaštína, ktorý sám prisľúbil, že na statku sa postará o poriadnu šou. Všetci „banditi“ sa už predstavili na webe markiza.sk.

V šestnástej sérii šou Farma je to rušné od začiatku. Už po pár dňoch sa začal riešiť milostný trojuholník medzi Klárou, Matúšom a Lenkou. Ten sa zdá, že sa definitívne ukončil pred posledným duelom. V aréne si totiž bývalý hokejista a tanečnica nič nedarovali.

Okrem toho sme sa už na našich televíznych obrazovkách dočkali aj poriadnej dávky taktizovania či intríg. Prirodzene tam vznikajú aj priateľstvá, ktoré účastníkom môžu vydržať po celý život. S novou konkurenciou si ale spočiatku určite nebudú rozumieť. O tom sú presvedčení aj štyria „banditi“, ktorí mieria na statok.

Do šou Farma príde Lucy z Ruže pre nevestu

Už v exkluzívnom rozhovore nám povedala, že keby jej Televízia Markíza dala ponuku, hneď by išla do ďalšej reality šou. No a zdá sa, že sa jej to splnilo, pretože ju uvidíme na Farme. Hoci so statkom nemá žiadne skúsenosti, určite to pre ňu nebude žiaden problém, keďže ako už možno vieš, ide o bývalú reprezentantku SR v triatlone a biatlone. Teší sa však, že sa naučí pracovať so zvieratkami a verí, že to so súpermi bude lepšie, ako v Ruži pre nevestu.

Šou tam určite príde spraviť aj veselý barber zo Šaštína, ktorý je futbalistom na dôchodku. Pokojne by sa však venoval aj stand upu. Ako píše markiza.sk, Norbert Waldhauser miluje byť stredobodom pozornosti. Chce ukázať svoju pracovitosť a nenechá si skákať po hlave. „Moja huba ma v hre dotiahne do finále,“ povedal sebavedomo. „Bude to síce ťažké, Farma je niečo nové pre mňa, no teším sa,“ dodal.

Ďalšou novou tvárou je Michaela Budayová z Košíc. „Viem, že budeme nenávidení, no musíme ich presvedčiť, že aj my chceme zabojovať. Pôjdem na to prácou, budem makať a nebudem si môcť dovoliť poľaviť,“ prekvapila svojimi slovami. Sympatická brunetka o sebe tvrdí, že si vie získať ľudí. Už počas strednej školy chodila na družstvo, prečo by pre ňu zvieratá nemali byť žiadnym problémom. Dokonca pracuje v obchode so zvieratami.

V šou Farma 16 sa objaví aj 28-ročný Roman Hraňo, ktorý o sebe hovorí, že má dojenie v malíčku. Po návrate zo statku si dokonca chce kúpiť kravy. Aktuálne si totiž zakladá vlastnú farmu, kde má včely a sliepky. V budúcnosti sa vidí vo farmárskom podniku, ktorý bude sám vlastniť. „Som silný a cieľavedomý. Farma je prostredie, ktoré mi je prirodzené. Idem na víťazstvo,“ uviedol.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Farma (@farma.markiza)

Tak čo, na koho sa tešíš najviac?

Zdroj: markiza.sk

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News