Tereza Bizíková

Tereza Bizíková, známa slovenská modelka a influencerka, sa v exkluzívnom rozhovore pre Odzadu.sk podelila o svoju fascinujúcu cestu. Porozprávala nám o svojich začiatkoch v módnom priemysle, ale aj o materstve v mladom veku. Dokonca sama raz a navždy objasnila, ako to aktuálne má v súkromí. Prezradila nám, či sú klebety o novom mužovi v jej živote pravdivé, ako to teraz má s expartnerom a čo ju po rozchode naštvalo. 

Modeling nebol jej detským snom

Bývalá snúbenica herca Mareka Fašianga a matka malej Olívie otvorene hovorí o svojich skúsenostiach, ktoré formovali jej kariéru i osobný život. Už jej detstvo nebolo ničím špeciálne, no krásne. „Od rodičov sa mi dostávalo veľa lásky. Venovali sa nám najviac ako len mohli,“ opísala na úvod.

Prekvapivo, modeling nebol jej detským snom. „Chcela som byť učiteľka alebo zverolekárka. Modelkovanie prišlo až na strednej škole,“ priznala.

Napriek vstupu do náročného sveta modelingu si Tereza nemyslí, že sa stretla s výraznými tlakmi na svoju postavu. Zaspomínala si však na jednu vec, ktorá sa jej stala. „Raz som sa stretla so situáciou, že vraj mám príliš veľké stehná. Len som sa začudovala, ale nijako ma to nerozhodilo. Ja som bola vždy so sebou spokojná a nepripúšťala si takéto veci. Nebola som klasická modelka na šalátikoch, ale na cestovinách a iných dobrotách,“ opísala nám.

Dcére to neodporúča

Jej sebavedomie a láska k dobrému jedlu jej pomohli vyhnúť sa poruchám príjmu potravy, ktoré sú v tomto odvetví, žiaľ, bežné. Tereza však víta súčasné trendy v modelingu.

„Už dávno to nie sú miery 90-60-90, ale ideme smerom plus size a maj sa rada taká, aká si. Ja si myslím, že na každej žene je niečo krásne a výnimočné. A vôbec nezáleží, koľko má kíl,“ uviedla Tereza Bizíková, ktorá svojej dcére neodporúča byť modelkou. Čo by jej povedala o pár rokov, keby za ňou prišla s tým, že chce okúsiť túto profesiu?

„Musím sa priznať, že asi by som jej to nedovolila. Je to skutočne náročná práca, či už psychicky alebo fyzicky. Byť neustále v strehu, veľa cestovať, nonstop castingy. Radšej by som bola, keby sa vybrala medicínskym smerom alebo niečo podobné. Avšak, ak raz dospeje a bude dospelá, zakazovať jej to nebudem. Budem ju, samozrejme, vo všetkom podporovať,“ prezradila.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa TEREZA B. (@bizikova_tereza)

Tereza Bizíková o kariére herečky či influencerky

Keby si mala vybrať medzi modelingom a influencerstvom, čo by to bolo? „Vybrala by som si modeling. Je to viac o cestovaní a spoznávaní miest, ľudí a kultúr. Influencerstvo je super vec, človek si dokáže naozaj krásne zarobiť. Žiaľ, pri modelingu to tak nie je, pokiaľ nechytíte naozaj veľmi dobrého klienta,“ opísala.

Krásna modelka však nezatvára dvere ani iným oblastiam šoubiznisu a rada by siahla aj po herectve. „To je taký sen. Možno nejaká Bondovka alebo také niečo. Znie to veľmi lákavo,“ prekvapila.

Musela rýchlo dospieť

Nastala neočakávaná chyba, prosím skontroluj vyplnené údaje, alebo skús neskôr.

Staň sa členom Startitup PREMIUM
a získaj neobmedzený prístup.

Predplatné môžeš zrušiť kedykoľvek.
Nastala neočakávaná chyba, prosím skontroluj vyplnené údaje, alebo skús neskôr.
Platba
Tlačidlo späť
Visa logo
Mastercard logo
Trust pay
Registrovať a zaplatiť
Ikona zabezpečenia
Zabezpečené šifrovaním
Trust pay
Platobné operácie sa odohrávajú na zabezpečených certifikovaných platformách spĺňajúcich tie najvyššie PCI DSS štandardy bezpečnosti.
Zrušiť predplatné môžeš kedykoľvek. Súhlasím s poskytnutím predpaltného a bol som poučený, že odsúhlasením jeho poskytnutia strácam právo na odstúpenie.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Rozhovory