Horoskop na Spln Mesiaca: Býk sa môže cítiť vyhorený, Strelec zas nájsť spriaznenú dušu

Pred nami je ďalšia dôležitá astrologická udalosť, ktorou je Spln Mesiaca v znamení Barana. Už 17. októbra môžeš aj ty viac emocionálne investovať do toho, na čom si nedávno začala pracovať. Horoskop odporúča, aby si využila svoje emócie na to, aby ťa inšpirovali k väčšej iniciatívnosti. Buď nabitá tým, čo cítiš a na základe toho aj konaj.

Keď sa Mesiac dostane do ohnivého znamenia Barana a vystúpi k žiarivej oblohe, svoje inšpirujúce a brilantné svetlo bude vrhať na odvahu a nové začiatky. Nakoľko vládnucou planétou tohto znamenia je planéta Mars, ktorá stelesňuje ducha bojovníka, začne ťa nabádať k tomu, aby si prijala svoju individualitu a venovala sa svojim vášňam s obnovenou energiou.

Využi ju najviac na presadenie sa a obhajuj ako seba, tak i svoje ambície. Baran ťa dokáže inšpirovať k tomu, aby si našla odvahu preraziť úplne novú cestu. Môžeš sa taktiež rozvíjať a zdokonaľovať. Za žiadnych okolností nemaj strach využiť svoje vodcovské schopnosti.

4 znameniami nám vesmír posiela správy. Zisti, či si na správnej ceste aj ty. Odpoveď nájdeš po kliknutí SEM

Horoskop
zdroj: Unsplash/ Joshua Rondeau

Vplyv Marsu so sebou tiež prináša istú agresívnu výhodu, ktorú môžeš pozitívne nasmerovať na prekonávanie prekážok a obranu svojho presvedčenia. Toto planetárne zarovnanie ťa zároveň pozýva k tomu, aby si podnikla rozhodné kroky a presadzovala svoju vôľu s odvahou a odhodlaním.

Horoskop na Spln Mesiaca

Baran

Nastala neočakávaná chyba, prosím skontroluj vyplnené údaje, alebo skús neskôr.

Staň sa členom Startitup PREMIUM
a získaj neobmedzený prístup.

Predplatné môžeš zrušiť kedykoľvek.
Nastala neočakávaná chyba, prosím skontroluj vyplnené údaje, alebo skús neskôr.
Platba
Tlačidlo späť
Visa logo
Mastercard logo
Trust pay
Registrovať a zaplatiť
Ikona zabezpečenia
Zabezpečené šifrovaním
Trust pay
Platobné operácie sa odohrávajú na zabezpečených certifikovaných platformách spĺňajúcich tie najvyššie PCI DSS štandardy bezpečnosti.
Zrušiť predplatné môžeš kedykoľvek. Súhlasím s poskytnutím predpaltného a bol som poučený, že odsúhlasením jeho poskytnutia strácam právo na odstúpenie.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Horoskopy