Love Island
Instagram/terezvebrova/loveislandcs

Modelka Tereza doteraz nezaujala fanúšikov šou Love Island natoľko, aby patrila medzi výrazné účastníčky. V posledných epizódach sa to však zmenilo. Brunetka sa konečne začala prejavovať, hoci podľa mnohých to neurobila práve najšťastnejším spôsobom. To vyvolalo búrlivé diskusie a okomentovali ju aj jej bývalé priateľky v podcaste DOUBLE DATE

Kráska ukázala svoju drsnejšiu stránku potom, čo produkcia účastníkom pustila záznam rozhovoru medzi Tadeášom a Viky. Dvojica tam otvorene spochybňovala Terezin vzťah s jej partnerom Tomášom Tapušíkom, ktorý zo šou Love Island už raz odstúpil a potom sa vrátil.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zorka Hejdová (@zorkahejdova)

Doteraz takmer neviditeľná Tereza zareagovala veľmi ostro a „vyletela“ na Tadeáša. Podobný moment sa zopakoval aj počas kola pravdy, kde sa jej správanie podľa divákov ešte vyostrilo.

Mimo šou Love Island je vraj iná

V podcaste, v ktorom Pítr a Gabriela z prvej série pravidelne rozoberajú rôzne kroky terajších obyvateľov ostrova lásky, si nedávno na pomoc prizvali influencerky Carrie Kirsten a Andy Zitkovú.

Tie Terezu poznajú osobne a o svojej skúsenosti s ňou prehovorili. „Niekedy v roku 2016 sme spolu strávili nejaký čas. Mne nesedí, ako sa tam teraz správa, pretože ju poznáme ako milú osobu, ktorá sa príliš neprejavuje,“ začala v úvode Andy.

„Táto jej pasívna agresia nám k nej vôbec nepasuje. Jej správanie musí byť pod tlakom niečoho, lebo nikdy sa takto nesprávala. Preto to na nás pôsobí, akoby tam niečo nesedelo. Ak sa niekto pretvaruje a niekto iný to prekukne, človek má tendenciu sa ešte viac brániť,“ dodala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tomáš Tapušík (@tomastapusik)

„A ešte jedna vec. Oni sa nechcú baviť na kameru, sú uzavretí, ale Terka kedysi nakrúcala na YouTube. Bola otvorená, všetci o nej všetko vedeli a ona rada o sebe rozprávala. Preto nám nesedí, že teraz nechcú o sebe hovoriť na kameru,“ doplnila ju Carrie.

Zdroj: YouTube/DOUBLE DATE PODCAST

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News