Horoskop na prvú štvrť Mesiaca: Na Býka čaká úspech, na Vodnára zas zmeny

Blíži sa k nám ďalšia lunárna udalosť, ktorou je prvá štvrť Mesiaca v znamení Kozorožca. Podľa astrológov vďaka nej aj ty môžeš upravovať svoje dlhodobé plány a zaujať disciplinovaný prístup k všetkým zmenám, ktoré vykonáš. Mala by si sa zamerať aj na ich praktickosť. Časom prídeš na to, že išlo o správne rozhodnutie. Diať sa tak bude 10. októbra. Na čo by si mala najviac dbať podľa svojho znamenia zverokruhu ti prezradí horoskop.

Prvá štvrť Mesiaca nasleduje po silnom Nove v znamení Váh. Mala by si sa veľmi dobre rozhodnúť, čo si z neho vezmeš do zvyšku lunárneho cyklu. Táto fáza objasňuje aj plány. Skús sa zamyslieť nad tým, čo si urobila správne, a tiež aj nad tým, čo si vyžaduje nápravu. Týmto sa pripravíš na prichádzajúci super Spln Mesiaca v znamení Barana. Už počas tejto astrologickej udalosti budeš mať možnosť vidieť výsledky.

zdroj: Unsplash/tabitha turner

Čo so sebou nesie prvá októbrová štvrť Mesiaca?

Váhy a Kozorožec sa radia medzi kardinálne znamenia. Keď sa tieto konštelácie spoja, nastane čas usporiadať aj svoju osobnosť. Prvá štvrť so sebou prináša vnútorný pokoj a harmóniu do tvojich dlhodobých plánov a celkovej životnej štruktúry. Kozorožec ti zas dáva pocit, že si podporovaná v tom, čo robíš. Súvisí to však nielen s tvojou osobou, ale aj ľuďmi vôkol teba. To je dôvod, prečo je táto udalosť aj o komunite.

Kozorožec tiež hovorí o hodnotách, ktoré riadia naše životy. Ide o to, čo potrebuješ, k tomu, aby to fungovalo. Ak si na pokraji vyhorenia, hľadáš rovnováhu, čo je prirodzené. K tomu, aby si si to vyjasnila, môže práve táto lunárna udalosť zdôrazniť, kde ti chýba potrebná podpora. Nemôžeš sa neustále brodiť stresom, ale potrebuješ pevnosť, istotu, dôveru a zdravý rozum.

Pred nami sú aj ďalšie októbrové astrologické udalosti, ktoré prinášajú veľké a nové zmeny. Čo od nich môžeš očakávať, sa dozvieš TU.

horoskop
zdroj: Unsplash/Brooke Cagle

Aj napriek tomu, že táto fáza Mesiaca bude veľmi rušná, a zároveň bude klásť dôraz na prácu, veľa tepla, porozumenia a rešpektu, pocítiš to vo vzťahoch k najbližším. Ocitnúť sa však môžeš aj niekde úplne inde a s novými ľuďmi. Taká je karma Váh. Spája nás so správnymi ľuďmi v správnom čase aj vtedy, keď sa cítime vyčerpaní. Ukáž sa taká, aká v skutočnosti si a pocítiš pokoj, radosť a pozitívnu energiu.

Horoskop na prvú štvrť Mesiaca

Nastala neočakávaná chyba, prosím skontroluj vyplnené údaje, alebo skús neskôr.

Staň sa členom Startitup PREMIUM
a získaj neobmedzený prístup.

Predplatné môžeš zrušiť kedykoľvek.
Nastala neočakávaná chyba, prosím skontroluj vyplnené údaje, alebo skús neskôr.
Platba
Tlačidlo späť
Visa logo
Mastercard logo
Trust pay
Registrovať a zaplatiť
Ikona zabezpečenia
Zabezpečené šifrovaním
Trust pay
Platobné operácie sa odohrávajú na zabezpečených certifikovaných platformách spĺňajúcich tie najvyššie PCI DSS štandardy bezpečnosti.
Zrušiť predplatné môžeš kedykoľvek. Súhlasím s poskytnutím predpaltného a bol som poučený, že odsúhlasením jeho poskytnutia strácam právo na odstúpenie.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Horoskopy