Zomrel známy herec

Umelecký svet opäť v slzách. Zomrel známy herec, režisér, ale aj scenárista, ktorý účinkoval vo viac ako 70 filmoch. Ako uvádza francúzsky denník Le Monde, umelec utrpel srdcový infarkt. Na Instagrame sa k tomu dokonca vyjadril aj prezident.

Len pred 3 týždňami zomrel známy herec, ktorý sa preslávil vďaka akčným filmom. Po páde v roku 2020 sa už nedokázal úplne zotaviť, a tak známy Chad McQueen opustil náš svet vo veku 63 rokov. Teraz prišla smrť ďalšieho umelca.

Sranda patrila medzi jeho popredné priečky

Ako uvádza denník Le Monde, Michel Blanc dokázal premeniť aj smutné postavy na vtipné. K celej situácii sa tiež vyjadril francúzsky prezident Emmanuel Macron na svojom Instagrame.

„Rozplakal nás od smiechu a dojal nás k slzám. Pamätný muž francúzskej kinematografie nás navždy opustil. Moje myšlienky sú najmä s jeho rodinou a hereckými kolegami,” uviedol pod fotkou.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Emmanuel Macron (@emmanuelmacron)

Známy herec zomrel kvôli alergickej reakcii

Francúzsky herec dostal alergickú reakciu, ktorá zároveň spôsobila srdcový infarkt. Ako uvádza Le Monde, tento šok mal za následok to, že mu opuchli tkanivá tesne pod kožou.

Michel Blanc bol taktiež nositeľom Nobelovej ceny a hral po boku Gérarda Depardieua vo filme Večerné šaty. Prelomovou rolou v jeho osobnej kariére bola postava Jeana-Clauda Dussea v sérii kultových komédií Dovolenka po francúzsky.

Pozostalým vyjadrujeme úprimnú sústrasť!

Zdroj: Le Monde, Instagram/emmanuelmacron

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News