Farma

Adam, ktorý sa do reality šou Farma vrátil po roku, to opäť nemá ľahké. Ako informuje web markiza.sk, ani niektorí jeho terajší súperi ho nemajú práve v láske. Už sme mohli vidieť, ako po menšej vzbure nakoniec statok opustil Janko. Bude čakať pracovitého Rohárika podobný osud?

Potom, čo si v predchádzajúcej sérii kúpil vstupenku do záverečného týždňa za 10 000 eur, sa voči nemu obrátili takmer všetci farmári. Jeho snaha o spravodlivú odmenu za prácu na statku bola ostatnými vnímaná ako nefér krok. Tento tlak nakoniec neustál a z Farmy odišiel so slzami v očiach.

Aktuálne dostal druhú šancu a spočiatku to vyzeralo, že sa naňho pozerajú inak – ako na obeť nespravodlivého vylúčenia. Lenže situácia sa začína radikálne meniť.

Čoraz viac farmárov sa Adamovi obracia chrbtom, a to najmä kvôli niekoľkým jeho prešľapom. Najviac ho kritizujú Karin a Minh, ktorí mu nevedia odpustiť, že sa v boji proti Stanke nepostavil na ich stranu.

Menší konflikt nastal aj minulý týždeň, keď slovne vybehol na Ivku. Pri tom v ruke držal nôž, čo niektorí jeho súperi poriadne nafúkli a považovali to za útok.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Farma (@farma.markiza)

Zopakuje sa v šou Farma rovnaký scenár?

Jedným z Adamových problémov je aj jeho správanie spojené s alkoholom. Počas jednej z hádok skryl fľašu a zapieral pred Matúšom, že o tom nevie – čo okamžite rozčúlilo aj ostatných členov aliancie.

Tento incident navyše pripomína isté momenty z 15. série, kedy mu podobný krok zásadne poškodil jeho popularitu.

No a my už sme boli svedkami, že keď si tohtoroční obyvatelia statku zaumienia, že chcú niekoho z reality šou Farma vyštvať, tak sa im to pravdepodobne podarí. Práve menej obľúbený Janko sa minulý týždeň dostal do duelu, kde prehral s Veronikou.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Farma (@farma.markiza)

Zdroj: markiza.sk

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News