Extrémne premeny

Šou Extrémne premeny Slovensko – Druhá šanca na život už šokovala mnohých divákov. Aktuálne na našich obrazovkách môžeme sledovať už jej piatu sériu. Okrem ovácií si však šou na Instagrame vypočula aj nepekný hejt. Čo fanúšikom prekáža?

V šou Extrémne premeny Slovensko – Druhá šanca na život dostalo nádej na zmenu života už mnoho mladých, ale aj starších ľudí. Relácia sa vysiela na obrazovkách televízie Markíza a prví účastníci pod taktovkou Maroša Molnára bojovali v roku 2017.

Aktuálne prebiehajúca piata séria už priniesla viacero príbehov a fanúšikovia boli po prvýkrát v histórii šou svedkami promenády v plavkách. Svoju perfektnú postavu na galavečere predviedla mladá Vanesa, ktorá na konci vážila iba 55 kíl. Ešte predtým nás uchvátila aj premena manželov Stanky a Ruda Hofierkovcov.

Dominika schudla 65 kíl

Uplynulú stredu sme na obrazovkách mohli sledovať piatu epizódu aktuálnej série. Objavila sa tam Dominika Kubíčková, ktorá na začiatku vážila neuveriteľných 144 kíl. Toto číslo je zarážajúce najmä v súvislosti s jej mladým vekom.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia Markíza (@tvmarkizaofficial)

Extrémne premeny pod paľbou kritiky

Ako to už býva, po roku tvrdej práce sa Dominike život otočil o 180 stupňov a na galavečere sa ukázala ako úplne iná žena. Ručička na váhe jej tam ukázala 79 kíl. Zažiarila v kokteilových čiernych šatách a s červeným rúžom na perách.

Mnohí fanúšikovia však pochopenie pre túto vizáž absolútne nenašli. Vizážisti by mali dostať okamžitú výpoveď! Urobili z 20-ročnej milej baby 50-ročnú prísnu tetu. Absolútne zlé šaty, topánky, make-up. Rúž na zuboch ste jej nikto nemohli povedať, že má? Úplne ste jej zničili jej večer!“ myslí si jedna z nich.

„Ten, kto ju obliekal a líčil, by si zaslúžil pár po prstoch. Ako na pohreb … Pridalo jej to o 10 rokov,“ znie ďalší komentár.

Väčšina fanúšikov sa priklonila k názoru, že táto vizáž Dominiku skutočne urobila staršou a aj napriek jej skvelej premene ľudí zaujalo práve toto.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia Markíza (@tvmarkizaofficial)

Čo si myslíš ty? Prikláňaš sa k nespokojným fanúšikom?

Zdroj: Instagram/tvmarkizaofficial

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News