Tri znamenia čakajú počas prvého októbrového víkendu prekážky: O čo pôjde?

Pred nami je prvý októbrový víkend, počas ktorého čakajú na 3 znamenia zverokruhu prekážky. Hviezdy upozorňujú na nepríjemnosti v oblasti vzťahov, financií, ale aj zdravia.

Pokiaľ sa medzi nimi nájdeš aj ty, skús byť viac obozretná a dopraj si dostatok oddychu a relaxu. Nič nie je také zlé, ako sa na prvý pohľad zdá. Určite to zvládneš.

Znamenia, na ktoré čakajú počas víkendu prekážky

Blíženci

Horoskop hovorí, že finančná situácia ti môže hneď počas soboty spôsobiť menšie vrásky. Si však natoľko kreatívna, že nájdeš určite nejaké riešenie. Trochu viac napätia môžeš pocítiť vo vzťahu. Tvoj partner bude mať totižto odlišné víkendové plány ako ty.

Najlepšie urobíš, ak nájdeš v tomto smere kompromis. Pozornosť venuj aj svojmu zdraviu a predovšetkým na náhle zmeny polôh, pri ktorých sa ti viac zatočí hlava. Nezabúdaj ani na dostatok tekutín.

Tri znamenia čakajú počas prvého októbrového víkendu prekážky: O čo pôjde?
zdroj: Pexels/Letícia Alvares

Druhý jesenný mesiac so sebou nesie aj dôležité astrologické udalosti. Prinášajú veľké a nové zmeny. TU sa dozvieš, o ktoré ide.

Vyčerpanosť sa prejaví aj v nedeľu a miestami budeš mať pocit, ako by si pretancovala celú sobotňajšiu noc. Skús si dopriať pobyt v prírode a hneď pocítiš viac energie. Napätie vo vzťahu bude pretrvávať a tvoja úprimnosť môže dokonca naraziť na citlivé miesto partnera. Nemaj strach z otvorenej komunikácie.

Ktoré ďalšie znamenia by mali byť v strehu?

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Horoskopy