Tomy Kotty

Spevák Tomy Kotty má za sebou búrlivú minulosť, ktorá zahŕňa neúspešný vzťah s influencerkou Ráchel, právne problémy a protialkoholické liečenie. Po týchto skúsenostiach sa vrátil k hudbe, pričom úzko spolupracuje so speváčkou Call Dominika. Ako informoval na Instagrame, práve kvôli nej sa včera večer ocitol v nemocnici. V stories sa k tomu vyjadrila už aj brunetka. 

Tomy Kotty bol minulý rok spájaný s influencerkou Ráchel, s ktorou mu nevyšiel romantický vzťah a neskôr sa ich problémy dostali až do rúk právnikov.

Po tejto „kauze“, ktorá bola ostro preberaná rôznymi médiami, sa naďalej venuje hudbe. A na značnej časti jeho tvorby spolupracuje so speváčkou menom Call Dominika.

Z ich spoločných príspevkov sa zdá, že medzi nimi mohlo vzniknúť silné priateľské puto. Ich vzájomné prejavy podpory a úcty naznačujú, že jeden druhému nie sú ľahostajní. Práve to sa ukázalo aj včera večer, keď Kotty na svojom profile zdieľal informáciu, že brunetka je v nemocnici.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Call Dominika (@call_dominika)

„Už je dobre,“ napísal Tomy k fotografii, na ktorej ju drží za ruku, zatiaľ čo ona sedí na lôžku pacienta. Spevák ju zrejme prišiel podporiť v ťažkých chvíľach, čo Dominika očividne oceňuje.

„Veľmi si vážim, že si tu pri mne, neviem, čo by so mnou bolo bez teba,“ napísala v správe, z ktorej možno vyvodiť, že bola adresovaná práve Kottymu.

Tomy Kotty nezostal dlžný svojej povesti

Je známe, že Tomy Kotty má zmysel pre humor a rád sa so svojimi fanúšikmi delí o svoje názory a zábavné postrehy. Aj túto situáciu sa rozhodol trochu odľahčiť vtipom.

„Počúvajte, Dominika má teraz také menšie výpadky pamäte, že si nepamätá niektoré veci zo svojho života, kvôli tomu, že má silno udretú hlavu a silný otras mozgu. A rozmýšľam, či jej nepoviem, že mi dlží peniaze,“ prihovoril v stories na Instagrame.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Call Dominika (@call_dominika)

Čo presne sa speváčke stalo, nie je známe, no sama Dominika ubezpečila fanúšikov, že sa cíti dobre. Som ok, ďakujem pekne,“ napísala na svojom profile.

Zdroj: Instagram/tomy.kotty, Instagram/call_dominika

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News