Influencer Sibiran

Známy influencer, ktorý si doteraz udržiaval anonymitu, šokoval český aj slovenský internet. Tentokrát to nebolo kvôli novému videu, ale preto, že na svojom Instagrame odhalil svoju roky maskovanú tvár. Neurobil to však len tak sám od seba. Dôvodom boli hrozby a vyhrážky, ktoré dostával z okolia. 

Sibiřan prvýkrát zverejnil fotografiu, na ktorej ukázal svoju pravú podobizeň. Toto prekvapenie okamžite spustilo vlnu reakcií. Niektorí fanúšikovia ho podporujú a chápu, prečo to urobil, iní sa zamerali na jeho vzhľad.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sibiřan (@sibiran.official)

Po celé roky vystupoval s čiernou kuklou a jeho identita bola predmetom mnohých špekulácií. Iní tvorcovia mali pátrať po jeho skutočnej podobe a dokonca mu hrozili, že ho sami odhalia. Práve to by im na sociálnych sieťach mohlo priniesť veľkú sledovanosť a zisky.

Z toho dôvodu sa Sibiřan rozhodol, že svoju tvár ukáže sám a predíde tak ďalšiemu nátlaku.

„Už X mesiacov mi chodia podobné správy, vždy len s inými aktérmi. Nenechám si vyhrážky ani zastrašovanie, a rozhodne nebudem žiť v strachu. Nič sa pre mňa nemení, ideme ďalej, love y’all,“ napísal pod záber, v ktorom odtajnil svoju identitu.

Influencer rozdelil fanúšikov

Mnohí jeho sledovatelia ostali v šoku. Niektorí v komentároch píšu, že ide o podvod, iní sú zas presvedčení, že toto je naozaj jeho pravá tvár. YouTuber dostáva aj uznanie za to, že zmaril snahy tých, ktorí sa ho snažili odhaliť. Na druhej strane, niektorí sa zamerali na jeho vzhľad.

„Vôbec mi ten ksicht nesedí k tomu hlasu. Už chápem, prečo nosil kuklu,“ vyskytlo sa v komentároch pod spomínanou fotkou. „Cítim z neho zvláštnu energiu. Vyzerá ako mafián, ale ten jeho hlas?“ zamyslel sa iný fanúšik. „No to je krásavec ako sviňa,“ napísal niekto zrejme s iróniou.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sibiřan (@sibiran.official)

Niektorí podporovatelia ho však ľutujú, pretože podľa nich bol influencer k tomuto kroku donútený. Kukla mu pomáhala chrániť súkromie, ktoré teraz pravdepodobne stratí. Ľudia ho môžu spoznávať na ulici a jeho život sa tým môže zmeniť.

Zdroj: Instagram/sibiran.official

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News