Raper Rytmus o budúcnosti

Raper Rytmus sa v stories na svojom Instagrame vyjadril k tomu, čo ho čaká v najbližšej dobe. Fanúšikom dal príležitosť na otázky a samozrejme, že museli zabŕdnuť aj do jeho súkromia. Zaznamenal a zverejnil to portál Wanda.

Už dlhší čas nie je tajomstvom, že ľudia Jasmine a Rytmusovi prajú ďalšie dieťatko. Pred časom známu moderátorku neustále konfrontovali otázkami, ktoré sa týkali tehotenstva. V jeden deň im to však raz a navždy vytmavila.

Niektorí sledovatelia si nedajú pokoj a neustále krásnu brunetku zahŕňajú podobnými otázkami. Ona si ale už možno stihla zvyknúť a v poslednej dobe na to nereaguje. Rytmus však teraz túto tému načal prostredníctvom odpovede jednému fanúšikovi v stories na svojom Instagrame. Potom to musel vysvetliť.

Rytmus o tom, čo ho čaká v najbližšej dobe

Manželia Vrbovskí si snažia svoje súkromie strážiť a nemajú radi, keď sa im doň starajú fanúšikovia. To sa ale deje takmer pravidelne. A to najmä vtedy, keď im na Instagrame dajú príležitosť pýtať sa. V podobnej situácii sa teraz ocitol raper Rytmus. Ako poznamenala Wanda, reagoval aj na otázku, čo ho čaká v najbližšej dobe.

„Ďalej Paríž, Disneyland s rodinou. Dubaj, Thajsko, New York, kľudne aj bábo. Je tam toho veľa,“ uviedol. Keď sa ho však ďalší sledovateľ spýtal, či je na ceste ďalšie bábätko, Rytmus mu to musel vytmaviť. „V tvojej hlave maximálne,“ reagoval na citlivú otázku. Raper tým teda vyvrátil všetky špekulácie týkajúce sa ďalšieho dieťatka a vyzerá to tak, že zrejme iba žartoval. Vtipkovanie mu totiž nie je cudzie.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič (@jasmina_alagic)

Zdroj: Wanda

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News