Dunaj, k vašim službám

Konečne dostane to, o čo si koledoval už od začiatku? Ako je z ukážky na ďalšiu časť seriálu Dunaj, k vašim službám jasné, vyzerá to tak, že Anton Holubec skončí na zemi, krvavý a v bezvedomí. Zdá sa, že tentokrát si vybral zlú obeť, na čo poukázal aj web markiza.sk.

Aspoň sčasti sme sa už mali možnosť dozvedieť, kam sa bude uberať dej v seriáli Dunaj, k vašim službám. Pôjde šokujúcim smerom, čo sa nám aj potvrdzuje. Vyzerá to totiž tak, že Anton Holubec bude už druhýkrát v ohrození života.

Zvíťazí v seriáli Dunaj, k vašim službám spravodlivosť?

Síce je to kruté, no diváci sa potešili azda najviac, keď v šiestej sérii išlo o život Antonovi Holubcovi. Vtedy ho postrelila Lenina životná láska Kasper. Napokon ale prežil, a síce bol spočiatku ochrnutý, aj z toho sa dostal. Naďalej začal ľuďom znepríjemňovať životy, no nesmieme zabudnúť na jednu svetlú chvíľku. Otovi, ktorý vo finálnej časti šiestej série spadol z hojdačky, poskytol pomoc.

Hoci možno niektorí fanúšikovia sa Holubcovi chystali dať druhú šancu, zistili sme, že to s ním nič nespravilo a je rovnako krutý, ako predtým. A to dokonca aj napriek tomu, že práve vo včerajšej odvysielanej časti mu manželka Lena povedala, že ho absolútne nikto nemá rád a on si uvedomil, že to asi je pravda.

Neskôr do Antonovej kancelárie prišla zlatníčka Gréta, ktorú riaditeľ obchodného domu Dunaj vyhodil z práce. No prisľúbil jej, že výpoveď nemusí platiť, ak pre neho spraví čosi viac. Začal sa jej dotýkať a očividne ju chcel zneužiť. Vtom do miestnosti vstúpila nová sekretárka Marína a Gréta mohla odísť. Uplakaná povedala svojmu priateľovi Jakubovi, čo sa stalo. On neváhal ani sekundu a vybral sa do Holubcovej kancelárie.

Čašník sa riaditeľovi najprv vyhrážal, no ako je z ukážky na ďalšiu časť zrejmé, nezostane len pri tom. Vyzerá to tak, že Jakub Antona zbije do krvi a v bezvedomí ho nechá ležať na zemi. V kancelárii ho nájde vrátnik.

Zdá sa, že vinníka dokonca aj chytia a bude ho vypočúvať polícia. Jakub bude mať na rukách krv, no vyšetrovateľ ho zrejme zachráni. „Musíte okamžite zmiznúť z mesta. Dávam vám 24 hodín,“ povie mu.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia Markíza (@tvmarkizaofficial)

Tak čo myslíš, ako to dopadne?

Zdroj: markiza.sk

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News